Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Papirflygere

En mann våkner på et hotellrom langt hjemmefra. Med seg har han en bunke postkort, for å huske hvem han er, hvor han har vært og hvem han har elsket. Dette er utgangspunktet for Papirflygere, en historie om reisedrømmer, hukommelsestap og kjærlighet i Lonely Planet-generasjonens tid. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
En mann våkner på et hotellrom langt hjemmefra. Med seg har han en bunke postkort, for å huske hvem han er, hvor han har vært og hvem han har elsket. Dette er utgangspunktet for Papirflygere, en historie om reisedrømmer, hukommelsestap og kjærlighet i Lonely Planet-generasjonens tid. Her er korte tekster om søvnløse netter, japansk papirkunst, hengelåser, kniver som risser i hud, snøstormer, jazz, gåtefulle manuskripter og sjeldne øyeblikk hvor to mennesker møtes uten ord. Samtidig er boka en hyllest til postkortet, verdens største ukjente kretsløp, en forgjengelig og æreløs kunstform for rastløse samlere med nese for det bisarre.

Boka er rikt illustrert av Svein Størksen. Bildene visualiserer fortellingen på en assosiativ måte, og er laget som analoge collager av postkort samlet fra hele verden.

Detaljer

Forlag
Magikon forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
230
ISBN
9788292863664
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Papirflygere:

Globus

Sarah Smith Ogunbona
Innbundet 
318,- 349,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv