Jesu barndom - J.M. Coetzee

Jesu barndom

; Mona Lange (Oversetter)

Serie: Jesu 1

«En dypt fascinerende roman fra en moderne mester»

, VG Terningkast 6
En mann og en gutt har krysset havet og kommer til et nytt land. Her blir de tildelt et navn, alder og losji mens de lærer seg spansk. Som Simón og David navigerer de seg fram til relokaliseringssenteret i sentrum av Novilla, hvor byråkratene behandler dem høflig, om enn ikke nødvendigvis hjelpsomt. Les mer
Vår pris
229,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 229,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

En mann og en gutt har krysset havet og kommer til et nytt land. Her blir de tildelt et navn, alder og losji mens de lærer seg spansk. Som Simón og David navigerer de seg fram til relokaliseringssenteret i sentrum av Novilla, hvor byråkratene behandler dem høflig, om enn ikke nødvendigvis hjelpsomt.

Simón finner seg en jobb ved kornmottaket på havnen. Arbeidet er uvant og slitsomt, men snart blir han kjent med de andre havnearbeiderne. I pausene har de filosofiske samtaler om arbeidets verdighet og ser ut til å trives.

Nå må han gjøre det han kan for å finne guttens mor. Han har i likhet med alle andre som kommer til dette nye landet, fått hukommelsen hvisket ut.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG
Terningkast 5 Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202436605
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The childhood of Jesus
Format: EPUB
Filstr: 1.1 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«En dypt fascinerende roman fra en moderne mester»

, VG Terningkast 6

«Coetzee skriver knapt og polert, og tidvis skinner det av denne boka. For meg er det når Coetzee beskriver de dype, håpløse og ensomme følelsene - og den store lengselen etter samhørighet og tilhørighet.»

, Oppland Arbeiderblad Terningkast 5

«Jesu barndom stiller basale spørsmål på til tider banale måtar. Men romanen sjølv er på ingen måte banal. Eg vil heller seie at Coetzee er inne på eit spennande spor som utfordrar lesaren.»

, NRK P2

«Det er mye for en leser å fundere over både under og etter å ha lest Coetzees nye bok. Det er noe av det meningsfulle ved å lese en roman som denne.»

, Rana Blad

«J. M. Coetzee skriv ukonvensjonelt, humoristisk alvor slik berre store intellekt maktar.»

, Dag og Tid