Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Konspirasjonen mot Amerika

USA 1940: Flygerhelten Charles Lindbergh blir med stort flertall valgt til president. Den jødiske befolkningen frykter det verste, siden Lindbergh gir Amerikas jøder ansvaret for å presse USA inn i en krig med Nazi-Tyskland. Les mer

159,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
USA 1940: Flygerhelten Charles Lindbergh blir med stort flertall valgt til president. Den jødiske befolkningen frykter det verste, siden Lindbergh gir Amerikas jøder ansvaret for å presse USA inn i en krig med Nazi-Tyskland. Samtidig inngår han en ikke-angrepspakt med Hitler og ser ikke ut til å ha problemer verken med å akseptere den tyske okkupasjonen i Europa eller jødeforfølgelsene i Tyskland. Philip Roth er 7 år gammel og bor med sin jødiske familie i Newark. Hva skjer nå med deres liv og deres forventninger til fremtiden?
Dette er en roman om hvordan det kunne ha gått dersom Franklin D. Roosevelt ikke var blitt gjenvalgt til president i 1940. Det er lett å trekke politiske paralleller til dagens USA. Men dette er også en sterk oppvekstskildring av Philip og hans utvikling i et miljø og en verden der alle vedtatte sannheter plutselig blir snudd på hodet.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203213946
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
The plot against America

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Konspirasjonen mot Amerika:

Skammen
229,-

Skammen

Annie Ernaux
Innbundet 
229,- 349,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv