Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Papi

roman

Papi er en helt usedvanlig oppvekstskildring sett gjennom øynene til en åtte år gammel jente, som hjemme hos sin mor i Santo Domingo, venter på at Papi skal komme hjem. Faren lever et overdådig og luksuriøst liv delt mellom Den dominikanske republikk og USA, omgitt av vakre kvinner og fancy biler - men da han endelig dukker opp, skal det vise seg at virkeligheten kanskje ikke helt svarer til forventningene. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Papi er en helt usedvanlig oppvekstskildring sett gjennom øynene til en åtte år gammel jente, som hjemme hos sin mor i Santo Domingo, venter på at Papi skal komme hjem. Faren lever et overdådig og luksuriøst liv delt mellom Den dominikanske republikk og USA, omgitt av vakre kvinner og fancy biler - men da han endelig dukker opp, skal det vise seg at virkeligheten kanskje ikke helt svarer til forventningene.

Papi er på samme tid en bitende satire over et mannsdominert og materialistisk samfunn og en eventyrlig, drømmeaktig reise gjennom en ung jentes fantasiverden og begjær. Rita Indiana skriver i et tempo og med en rytme som gjør det umulig å ikke la seg rive med, der kjærlighet og frykt glir over i hverandre og er like uatskillelige som virkelighet og fantasi for et barn.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788256020423
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Papi

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Papi:

Skammen
Ny!

Skammen

Annie Ernaux
Innbundet 
305,- 349,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv