Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Good Omens

«Marvellously benign, ridiculously inventive and gloriously funny»

GUARDIAN

The classic, bestselling dark and hilarious take on mankind's final judgement by two genre giants reached the small screen this spring in the Amazon Prime Original / BBC TV production - written by Neil Gaiman and with a brilliant all-star cast! Les mer

145,-
Sendes innen 7 virkedager
The classic, bestselling dark and hilarious take on mankind's final judgement by two genre giants reached the small screen this spring in the Amazon Prime Original / BBC TV production - written by Neil Gaiman and with a brilliant all-star cast!

Medlemsvurdering:
En roman som er skrevet av både Pratchett og Gaiman må bli fantastisk. Og det er den. Det er en bok som får deg til å hyle av latter og ønske at du kunne være en del av deres fantastiske verden. Denne dommedagsboken er alt du kan ønske deg. Her finner du både samfunnskritikk og skruppelløs tøysing med alt, samtidig som den er skrevet med utrolig omtanke for sine karakterer. Det er ikke en bok kun for fantasy-entusiaster, tvert imot. Den kombinerer Pratchetts evne til det absurde og samfunnskritiske, og Gaimans geniale evner til å fortelle historier. Uten å nøle er dette den morsomste boken jeg noensinne har lest.

Louise

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Corgi Books
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
416
ISBN
9780552176453
Utgivelsesår
2019
Format
20 x 13 cm

Om forfatteren

Date: 2013-08-06
Gaiman is the New York Times bestselling author of the novels Neverwhere (1995), Stardust (1999), the Hugo and Nebula Award-winning American Gods (2001), Anansi Boys (2005), and Good Omens (with Terry Pratchett, 1990), as well as the short story collections Smoke and Mirrors (1998) and Fragile Things (2006). His screenwriting credits include the original BBC TV series of Neverwhere (1996), Dave McKean’s first feature film, Mirrormask (2005), the Doctor Who episode 'The Doctor's Wife' (2011) and, of course, the forthcoming 'Good Omens' TV series.

Neil Gaiman is the creator of The Sandman comic book series and the bestselling author of the novels Neverwhere (1995), Stardust (1999), the Hugo and Nebula Award-winning American Gods (2001), Coraline (2002), Anansi Boys (2005), The Ocean at the End of the Lane (2013), Good Omens (with Terry Pratchett, 1990) and a retelling of the Norse myths: Norse Mythology (2017). His short story collections include Smoke and Mirrors (1998) and Fragile Things (2006). His screenwriting credits include the original BBC TV series of Neverwhere (1996), Dave McKean’s first feature film, Mirrormask (2005), two Doctor Who episodes, and Good Omens (2019).

Terry Pratchett was the acclaimed creator of the global bestselling Discworld series, the first of which, The Colour of Magic, was published in 1983. In all, he was the author of over fifty bestselling books which have sold over 100 million copies worldwide. His novels have been widely adapted for stage and screen, and he was the winner of multiple prizes, including the Carnegie Medal. He was awarded a knighthood for services to literature in 2009, although he always wryly maintained that his greatest service to literature was to avoid writing any.

www.terrypratchettbooks.com

Anmeldelser

«Marvellously benign, ridiculously inventive and gloriously funny»

GUARDIAN

«Wickedly funny»

TIME OUT

«A superbly funny book. Pratchett and Gaiman are the most hilariously sinister team since Jekyll and Hyde. If this is Armageddon, count me in»

JAMES HERBERT

«Wow»

WASHINGTON POST

«Heaven to read, and you'll laugh like hell»

Time Out

Kunders vurdering

L
Louise – 03.07.2009

– En roman som er skrevet av både Pratchett og Gaiman må bli fantastisk. Og det er den. Det er en bok som får deg til å hyle av latter og ønske at du kunne være en del av deres fantastiske verden. Denne dommedagsboken er alt du kan ønske deg. Her finner du både samfunnskritikk og skruppelløs tøysing med alt, samtidig som den er skrevet med utrolig omtanke for sine karakterer. Det er ikke en bok kun for fantasy-entusiaster, tvert imot. Den kombinerer Pratchetts evne til det absurde og samfunnskritiske, og Gaimans geniale evner til å fortelle historier. Uten å nøle er dette den morsomste boken jeg noensinne har lest.

a
aziraphale – 29.04.2009

– Good Omens er en flott bok skrevet av to dyktige forfattere. Terry Pratchetts humor kombinert med Neil Gaimans magi er en nærmest uimotståelig kombinasjon. Forfatterne har ikke levnet leseren et kjedelig øyeblikk, med et litt skjevt blikk på tingenes tilstand har de skapt en bok full av overraskelser. Vi får følge både den gode og den onde siden gjennom verdens siste dager, som har blitt forutsagt av Agnes Nutter, verdens dårligste profet. Selv om jeg følte at boken virket litt rotete til å begynne med, ble jeg raskt fanget av de snurrige karakterene og deres opplevelser i påvente av verdens ende. Dette er helt klart en bok man ikke kan lese uten å bli i godt humør.

-
-ikorn – 07.02.2009

– Verdens ende er nær! Antikrist vandrer på jorden! Hvis nå bare Helvete kan finne ut hvor det har blitt av ham ... Engelen Aziraphale og demonen Crowley må kjempe mot klokka for å forhindre Armageddon, og det blir ikke enklere av at heksefinnere, medier, romvesener og tibetanere finner det for godt å dukke opp. Legg til at Antikrist helst gjør det han selv finner for godt, og verdens undergang virker nærmest uunngåelig ... "Good Omens" kombinerer Pratchetts briljante humor med Gaimans morbiditet, og resultatet er uforlignelig. Hvem skulle trodd at verdens ende kunne være så underholdende? Dette er en bok som kan leses om og om igjen, den slutter aldri å fascinere og underholde.

V
Vusel – 11.01.2009

– Agnes Nutter vet ting. Hun vet så godt hva som skal skje at boka hennes med profetier ikke selger, for det er så sant at det er kjedelig. Dessuten er det ingen som greier å tyde hva Agnes egentlig har ment før det er for sent. Men hennes eneste levende etterkommer vet at verden skal gå under. På lørdag. Litt etter middagstider. Og hun har planer om å blande seg! Det har også mange andre, både engler og demoner, heksejegere, DØDEN og andre motorsyklister, en gjeng unger og en spåkone, og en hund som er ganske forvirra i hodet sitt. Dette er galskap fra begynnelse til slutt, men med et slikt stjernelag med penn i hånd kan det ikke bli noe annet enn det det er: en genial bok.

N
Newt Pulsifer – 18.10.2007

– Vi vet det ikke ennå, men på lørdag vil verden gå under. Både Terry Pratchett og Neil Gaiman er store navn, og for mange er tanken på at de skrev en bok sammen nærmest en våt drøm. Good Omens er en bok som kombinerer det man liker best hos begge forfatterne. Humoren sitter som et skudd, selv om mørket aldri er langt unna. Alle som har lest noe av Gaiman eller Pratchett vil kjenne igjen stilen fra dem begge. På mange måter kan denne boken nesten virke som en kombinasjon av Discworld og American Gods; Den foregår i vår verden, men Discworlds ånd ligger tungt over den. Denne må du ikke gå glipp av.

-
-Ikorn – 17.04.2006

– I Good Omens har to av mine absolutte yndlingsforfattere, Terry Pratchett og Neil Gaiman, slått seg sammen om å skrive en bok. Dette kan ikke bli annet enn bra. Demonen Crowley får beskjed om at Antikrist er født, og at det er Crowleys oppgave å utplassere ham. Dessverre skjer det en forveksling underveis, slik at Antikrist vokser opp på et helt annet sted enn det Helvete hadde planlagt. Hva vil dette føre til? Pratchett og Gaiman fungerer utmerket sammen, og det er åpenbart at de har hatt det morsomt mens de skrev boka. Pratchetts del er kanskje den mest framtredende, men boka er mørkere enn de han vanligvis skriver og viser Gaimans del i det hele. Rett og slett en fantastisk bok.

M
Mozzarella – 07.11.2004

– Terry Pratchett og Neil Gaiman har med denne boken skapt ett mesterverk. Hele boken handler om sønnen til Djevelen som er blitt født på jorden og Armageddon har begynt å nerme seg. Rettere sagt: Den er på søndag. De har skapt en dommedag som er utrolig morsom. Aziraphale og Crowley er fulstendig perfekte. De er de som skal sørge for at djevelungen skal få den oppfostringen som hver sin part mener den bør få. boken begynner først med skapelsen. Så kommer elve år siden. Ungen blir født. Alt som skjer på sykehuset er utrolig. Det er ikke ord for hva som skjer der. Nonene som er helt inkopetente og alt det andre. LES DEN!!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Good Omens:

James
Ny!

James

Percival Everett
Innbundet 
290,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-
Pengeboka
3 for 2

Pengeboka

Beate Engelschiøn
Innbundet 
99,- 399,-
 
Fri
229,-

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
229,- 399,-
 
Helt ærlig
3 for 2

Helt ærlig

Kirsten Holtmon Resaland
Innbundet 
99,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv