Den forsvunne helten

; Torleif Sjøgren-Erichsen (Oversetter)

Serie: Gudene fra Olympos 1

Vil Percy Jackson og resten av halvblodsheltene lykkes med å finne Dødens dører, eller kommer de greske kaos-gudene til å seire? Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Spådommen om De sju heltene viser seg å bli opptakten til en av de tøffeste prøvelsene for vennene våre i Halvblodsleiren.

Jordkvinnens forbannelse
Hva er det som skjer i halvgudenes rike? Percy Jackson har forsvunnet. Tre nye helter har dukket opp. En forbannelse truer, og selv fiender må samarbeide hvis de skal klare seg. Suksessforfatter Rick Riordan innfrir alle forventninger i Sporløst forsvunnet. Boka er den første i en ny serie som heter Gudene fra Olympos, og som er en frittstående fortsettelse av den fantastiske historien om Percy Jackson. Vår helt Percy er forsvunnet fra halvblodsleiren, og kjæresten Annabeth leter fortvilet etter ham.

illustrasjon

Uventet hjelp
Jason, Piper og Leo er elever på en spesialskole for mistilpassede ungdommer. De har blitt gode venner, Jason og Piper er til og med mer enn venner. Skolen er ledet av en svært disiplin-orientert lærer som følger klassen på en skjebnesvanger tur til Grand Canyon. Akkurat da elevene står ytterst på utsiktsplattformen, hundrevis av meter over bunnen av kløfta, skjer det noe så skremmende og spesielt at de nesten ikke tror sine egne øyne. Gruppa blir angrepet av stormånder, og læreren blir bortført. Piper, Jason og Leo blir reddet og brakt bort – i en flygende vogn. De blir brakt til våre venner i Halvblodsleiren, og sakte begynner den nye virkeligheten å gå opp for dem. De er utvalgt til å løse nye, dødelige mysterier. Vil trioen lykkes - og hva må de forsake på veien? Klarer de det uten hjelp av kjente halvguder? Og vil Percy Jackson dukke opp når de trenger ham mest?

Hvor er Percy Jackson?
Percy Jackson har lenge vært forsvunnet, og selveste Hera er fengslet i en celle av røtter og steiner under jorda. Kreftene hennes svinner hen, og fangenskapet setter hele verdensordenen i fare. Hvem kan det være som er mektig nok til å sette selveste Hera i fengsel? Piper, Jason og Leo får i oppdrag å finne henne innen vintersolverv – ellers blir det for sent for verden som vi kjenner den. Selv om de ønsker å redde verden, har sterke krefter sørget for at våre tre venner samtidig har sine egne, private grunner til å ønske å sabotere oppdraget. Vil de være sterke nok til å stå imot de mørke kreftene? Og har de mot til å stole på vennene sine? Da den kom ut toppet Gudene fra Olympos de amerikanske bestselgerlistene, foran Fifty Shades of Grey og J.K. Rowlings Den tomme stolen!

 

Fakta

Om forfatteren

Rick Riordan er forfatter av de kritikerroste og prisbelønnede ungdomsseriene Percy Jackson og Kanekrøniken.
Forfatteren har jobbet som engelsk- og historielærer i femten år, men er nå forfatter på heltid. Han bor i San Antonio med kone og to sønner.
Rick Riordan ble i 2011 kåret til årets beste barnebokforfatter i USA. Over 500 000 lesere stemte også frem Den røde Pyramide som årets beste barnebok.
(Kilde: Schibsted forlag)