Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den uendelige historie

Moderne klassiker i praktutgave

Bastian, 10 år, har det ofte trist og vanskelig. En dag finner han en bok i et antikvariat, gjemmer seg bort og begynner å lese. Dermed vandrer leseren sammen med Bastian til landet Fantásia, og virvles inn i begivenheter skapt av hans egen fantasi. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Moderne klassiker i praktutgave

Bastian, 10 år, har det ofte trist og vanskelig. En dag finner han en bok i et antikvariat, gjemmer seg bort og begynner å lese. Dermed vandrer leseren sammen med Bastian til landet Fantásia, og virvles inn i begivenheter skapt av hans egen fantasi.

Her er bind 1 og 2 av Michael Endes moderne klassiker samlet i en flott, innbundet praktugave. Perfekt gavebok til nye og gamle lesere av historien om Bastians utrolige eventyr.

Medlemsvurdering:
I denne boka møter vi lille tykke Bastian på 10 år. Han har det ofte vanskelig, og derfor drømmer han ofte om en fantastisk fantasiverden. En dag roter Bastian seg inn i en gammel bruktbokhandel, og finner en bok: Den uendelig historie. Boken er kjempespennende og han gjemmer seh bort på et loft for å lese den. Han leser om landet Fantásia, og den tapre helten Atréju. Men hva er det med boken? Er den magisk??? Dette er en kjempespennende og utrolig fengende bok. Skulle nesten ønske at den var uendelig. (Men det er den altså ikke.) Du lever deg helt inn i den flotte fantasiverdenen og kjeder deg ikke et minutt med denne boken. Man vil bare ha mer, mer, mer!

Oda - 11 år

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
402
ISBN
9788202758639
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Die unendliche Geschichte
Format
26 x 20 cm
Priser
Oversetterprisen 1983
Serie
Den uendelige historie

Bla i boka

Kunders vurdering

O
Oda - 11 år – 27.05.2008

– I denne boka møter vi lille tykke Bastian på 10 år. Han har det ofte vanskelig, og derfor drømmer han ofte om en fantastisk fantasiverden. En dag roter Bastian seg inn i en gammel bruktbokhandel, og finner en bok: Den uendelig historie. Boken er kjempespennende og han gjemmer seh bort på et loft for å lese den. Han leser om landet Fantásia, og den tapre helten Atréju. Men hva er det med boken? Er den magisk??? Dette er en kjempespennende og utrolig fengende bok. Skulle nesten ønske at den var uendelig. (Men det er den altså ikke.) Du lever deg helt inn i den flotte fantasiverdenen og kjeder deg ikke et minutt med denne boken. Man vil bare ha mer, mer, mer!

m
mia – 25.08.2006

– Dette er en bok man fortaper seg i, enten man er ungdom eller voksen. En gutt uten venner gjør at enhver kjenner seg igjen. De fleste har vært eller iallefall følt seg venneløse i blant. Her møter vi Bastian som blir ertet og gjemmer seg altså på et loft med en bok han har funnet. I boken skjuler det seg en fantastisk historie som gutten etter hvert blir en del av. Her åpner det seg en fantasifull, og ikke minst fantasieggende, verden. Alle som har likt de mest fantastiske donald-historiene vil synes dette er spennende. Og gutten som er mobbeoffer blir en helt. Eller blir han egenltig det? Les selv, man er garantert en flott leseopplevelse. (Men styr unna filmen, den er dårlig!)

c
crazy – 25.08.2006

– Dette her er en skikkelig bra historie som har kommet ut på lydbok. Den er både i papirformat og på video/dvd fra før. Den uendelige historie handler om Bastian. Han er ti år og ikke akkurat kjempepopulær. Han blir ofte ertet og føler seg trist og lei. En dag finner Bastian en mystisk bok i et gammelt antikvariat. Han gjemmer seg bort og begynner å lese. Bastian blir helt oppslukt i historien. Han leser om et land kalt Fantasia og han blir virvlet inn i historien. Er det fantasi eller virkelighet? En veldig spennende og godt skrevet historie, som du kan nyte på lydbok. Denne anbefales sterkt å høre på!

-
-stefan – 18.06.2006

– I den senere tid har det blitt svært populært for voksne å lese ungdomsbøker. Det snakkes om Harry Potter-effekten og crossover litteratur. Faktisk har denne "nye" sjangeren fått et eget navn: kidult. Nå har vel en del voksne lest barne- og ungdomsbøker tidligere også, tenk bare på Den lille prinsen. Det fine ved fenomenet er at ungdomsbøker har fått større prestisje. Men ganske lenge før Harry Potter, fantes Bastian Balthasar Bux og Den uendelige historie. Det er en bok som har appellert til et voksent publikum helt fra starten. En fantastisk historie om en antikvariatisk bok som drar Bastian inn i historien - helt bokstavelig. I denne lydboken får vi historien som hørespill, noe som den egner seg godt som. For mange vil det sikkert være et gledelig gjenhør fra ungdommens radiodager, denne innspillingen er nemlig fra 1983. Nå er den altså endelig tilgjengelig på CD, med mange timer med spennende og fantastiske opplevelser.

M
Margrethe91 – 06.04.2006

– Den uendelige historie er en bok som selv foreldrene mine husker. I den uendelige historien møter vi Bastian. Bastian har ingen venner, og blir ofte mobbet. En dag har han fått nok. Han skulker skolen og drar på en bok butikk istedenfor. Der finner han en bok som heter: "Den uendelige historien". Han stjeler denne boka, og gjemmer seg på et loft mens han leser. Boken er morsom, men etterhvert finner Bastian ut at det faktisk ikke bare er en bok. Eller.. Han er i alle fall hovedpersonen! Den uendelige historie er en flott bok. Den handler om savn og vennskap, men er også både morsom og spennende. Dette er en bok alle kan glede seg over! Den uendelige historie passer best for dere over 8 år! Anbefales! Må leses!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den uendelige historie:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Fars rygg
Ny!

Fars rygg

Niels Fredrik Dahl
Innbundet 
393,- 449,-
 
Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Paperback 
249,-
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv