Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Det tynne sverdet

«'Det tynne sverdet' er et spennende eventyr om vennskap, om retten til å leke, om å kjempe for det man har kjært. Og ikke minst er boka en strålende mulighet til å legge vekk iPads og telefoner til fordel for høytlesningens magiske stunder.»

Dagbladet

«Det tynne sverdet» handler om vennskap og om å kjempe for det man har kjært, og byr på magiske lesestunder, for både voksne og barn. Forfatter Frida Nilsson blir sammenliknet med Astrid Lindgren og Maria Parr. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 1 virkedag

Ingen levende får komme inn i Dødsriket, men Sasjas nekter å gi slipp på mammaen sin. Ferden skal vise seg å bli både innholdsrik og farlig. Underveis får han heldigvis nye venner - venner som hjelper ham med det han har kommet for å gjøre: Overliste Døden. For Sasja er ikke klar for å miste mamma, han skal hente henne tilbake.


Om å lykkes sammen
Sasja skulle ikke engang ha klart å komme seg inn i Dødsriket, det er jo ikke adgang for levende. Men han klarer å komme seg opp på bredden etter å ha krysset vannet. Heldigvis besitter han en viktig egenskap, som hjelper ham videre: Han er en god venn, og han har lett for å få nye venner. Først treffer han grisen Trine, og sammen kommer de seg videre i eventyret, før de treffer nye venner …


Ny litterær barnebokstjerne
Frida Nilsson seiler opp som en virkelig stor barnebokforfatter. Allerede da Ishavspirater kom ut i 2017 ble hun omtalt som den nye Astrid Lindgren, hun kan også minne om Maria Parr. Med Det tynne sverdet befester Nilsson stillingen. Dette er en klassisk fortelling med røtter i mytologien, fornyet og aktualisert for nye generasjoner, og forsynt med nydelige illustrasjoner.


 

Medlemsvurdering:
Frida Nilsson trør til igjen med spennende lesing for barn.

Lise

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
516
ISBN
9788203263415
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Det tunna svärdet
Format
21 x 16 cm
Nr
8131457

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«'Det tynne sverdet' er et spennende eventyr om vennskap, om retten til å leke, om å kjempe for det man har kjært. Og ikke minst er boka en strålende mulighet til å legge vekk iPads og telefoner til fordel for høytlesningens magiske stunder.»

Maya Troberg Djuve, Dagbladet

Kunders vurdering

L
Lise – 18.11.2021

– Frida Nilsson trør til igjen med spennende lesing for barn.

M
Meg og 9-åringen – 25.06.2019

– Hadde store forventninger til denne boka, etter å ha lest "Ishavspirater" av samme forfatter. Men "Det tynne sverdet" ble for langtekkelig. 9-åringen var enig. Jeg synes det ble for mange beskriversetninger, som ikke fløt naturlig. Ble litt langtekkelig for høytlesing altså. Men vi skal nok lese den ferdig, etterhvert! Det som er virkelig fint med boka er måten den handler om døden på. Et liv uten død er ikke noe å ønske seg; døden kan være en befrier.

S
Siren – 28.05.2019

– Veldig god lesning, også for den voksne som leser for barnet!

V
Vanessa – 05.02.2019

– Frida Nilsson gjør det igjen. En gripende fortelling som passer både små og store.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det tynne sverdet:

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
149,- 249,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dypfryst

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Logg inn

Handlekurv