Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Drømmen om Narnia

Det var onkel Andrew som var skyld i det. Det var han som lurte Polly til å ta på seg en trolldomsring - og plutselig var hun ikke i rommet lenger. Og Digory kunne ikke noe annet enn å dra etter henne. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Det var onkel Andrew som var skyld i det. Det var han som lurte Polly til å ta på seg en trolldomsring - og plutselig var hun ikke i rommet lenger. Og Digory kunne ikke noe annet enn å dra etter henne. Sammen fikk de oppleve hvordan et rike ble til: landet Narnia. Dette er første bok i Narnia-serien.

Medlemsvurdering:
Dette er starten på eit eventyr du seint, og sikkert aldri, kjem til å gløyma. Handlinga finn stad i England på 1900-talet. To born Digory og Polly blir vener, og ein dag overrasker dei onkelen til Digory mens han arbeider. Onkelen lurer Polly til å ta på ein magisk ring. Ringen gjer at ein kan reisa til andre verdenar, og det er starten på eventyret for dei to venene. Dei treff på Dronninga Jadis ("Heksa Hvit"), som ein også møter igjen i den andre boka. Dei får også treffa den magiske, og fantastiske, løva Aslan, og blir vitne til skapinga av riket Narnia. Dronning Jadis viser seg å vera litt av ein stein i skoen, og er tvers gjennom råten. Og kvar ein lyktestolpe passar inn i denne historia, får bli opp til deg å finne ut. God lesing!

Kristine

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242126016
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
The magician's nephew
Serie
Narnia
Legenden om Narnia 1

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

E
E.K. – 12.10.2007

– Dette er den første boken om Narnia. I begynnelsen av boka møter vi Polly og Digory. De to barna blir snart venner og bestemmer seg for å gå på oppdagelsesfred. Ved en feiltakelse ender de opp på loftet til Digorys onkel. Han har en ring som han lurer Polly til å ta på seg. Når hun tar i den forsvinner hun i løse lufta. Hun har forsvunnet til en annen verden. Digory har ikke noe annet valg enn å følge etter henne til den andre verdenen. Dette er en god og spennende barnebok. Jeg må inrømme at den var en smule kjedelig i begynnelsen, men når en først har lest litt i boken blir den virkelig god. Denne boka passer for barn og voksne i alle aldre og er absolutt verdt å få med seg.

K
Kristine – 17.09.2007

– Dette er starten på eit eventyr du seint, og sikkert aldri, kjem til å gløyma. Handlinga finn stad i England på 1900-talet. To born Digory og Polly blir vener, og ein dag overrasker dei onkelen til Digory mens han arbeider. Onkelen lurer Polly til å ta på ein magisk ring. Ringen gjer at ein kan reisa til andre verdenar, og det er starten på eventyret for dei to venene. Dei treff på Dronninga Jadis ("Heksa Hvit"), som ein også møter igjen i den andre boka. Dei får også treffa den magiske, og fantastiske, løva Aslan, og blir vitne til skapinga av riket Narnia. Dronning Jadis viser seg å vera litt av ein stein i skoen, og er tvers gjennom råten. Og kvar ein lyktestolpe passar inn i denne historia, får bli opp til deg å finne ut. God lesing!

K
Kristine – 28.06.2007

– Drømmen om Narnia er en nydelig bok og også ganske skremmende i enkelte vendinger. Vi møter både skumle skurker, blant annet en helt grusom dronning, men også herlige karakterer som hesten Jordbær og kusken hans. Boken er skrevet på en helt fantastisk måte. Selv om den egentlig er en barnebok, finnes det ikke noen grense for hvor ung man må være for å like den. Drømmen om Narnia er ikke den boka i Narnia-serien som er mest spennende og actionfylt, men likevel er det vanskelig å legge den fra seg om man først har begynt. For beskrivelsene er så enestående og herlige at har man først kommet inn i verdenen Drømmen om Narnia skaper, er det vanskelig å komme ut før den er ferdig.

S
Suez – 04.04.2007

– Etter å ha sett Narnia på tv da jeg var yngre var jeg hektet. Da jeg ble eldre og begynte for alvor å få sansen for bøker, falt det meg aldri inn å begynne å lese bøkene om Narnia. Det var først som åtteåring jeg tok opp den første boken. I denne boken får vi vite hva som skjer før Løven, heksen og klesskapet. Man får ta del i skapelsen av Narnia. Man møter de kjære og kjente løven Aslan. Man får møte Digory og Polly som var de første barna som besøkte Narnia. Dette var en koselig bok som passer for alle som liker barnebøker selv om du er ti eller femti år. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Drømmen om Narnia:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv