Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Evna

Pocket av tredje og siste bok i Ravneringene-serien!
Etter å ha forlatt vår verden gjennom portene, havner Hirka i Dreysil, i de blindes verden. En verden hvor hun bare regnes som en utilstrekkelig halvblodsart. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
Pocket av tredje og siste bok i Ravneringene-serien!
Etter å ha forlatt vår verden gjennom portene, havner Hirka i Dreysil, i de blindes verden. En verden hvor hun bare regnes som en utilstrekkelig halvblodsart. Men Hirka er også beviset på Graals virilitet, og skal lede de blindes invasjon av Ymslanda, hennes hjemland.

Hun står nå overfor sitt livs vanskeligste valg. Hvem er hennes folk? Er det de blinde, eller ætlingene? Hvem skal få hennes lojalitet? Og hva veier tyngst: Blodsbånd, eller båndet til dem hun vokste opp med?
For å kunne redde verden må Hirka bli alt hun har hatet og foraktet. En strateg. En kriger. En som kalkulerer med liv.Anmelderne sier:

«Med Siri Pettersen og hennes «Ravneringene»-trilogi har Norge fått en fantasydronning som kan trekke sjangeren ut av nerdeloftene og inn på bestselgerarenaen, også blant voksne lesere. Den knallsterke første boka, «Odinsbarn» (2013), viste at hun hadde evnen til å pønske ut et deilig, oppslukende, episk eventyr. Bok nummer to kom med en original samtids-kobling. Nå er den tredje og siste boka her, og med den viser hun at hun også mestrer det aller viktigste: Å samle (de viktigste) trådene og dra det hele i land, med en avslutning som er det mangfoldige plottet verdig. (...) Hirka er en heltinne som vil leve lenge blant norske lesere, og trolig også internasjonale.»
Marie L. Kleve, Dagbladet

Medlemsvurdering:
Odinsbarn og Råta var to utrolig bra bøker, men det toppet seg virkelig med Evna. Den er fantastisk, og jeg kan ikke huske sist jeg ble så imponert over at en forfatter virkelig har husket absolutt alt av løse tråder, det er nemlig ingen. Dette er en utrolig spennende og helt fantastisk triologiavslutning. Den kunne ikke vært bedre.

Toyni Iversen

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
502
ISBN
9788205483279
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
20 x 13 cm
Priser
Sørlandets litteraturpris 2016
Serie
Ravneringene 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

T
Toyni Iversen – 01.02.2016

– Odinsbarn og Råta var to utrolig bra bøker, men det toppet seg virkelig med Evna. Den er fantastisk, og jeg kan ikke huske sist jeg ble så imponert over at en forfatter virkelig har husket absolutt alt av løse tråder, det er nemlig ingen. Dette er en utrolig spennende og helt fantastisk triologiavslutning. Den kunne ikke vært bedre.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Evna:

Caraval

Stephanie Garber
Innbundet 
244,- 279,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Råta

Siri Pettersen
Paperback 
229,-

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-
Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Paperback 
249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv