Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Flatfjes sin hemmelighet

DE STORE FORTELLINGENE
Flatpote er fullt og helt en katt av Skyggeklanen, og hun kan ikke vente med å bli en fryktløs kriger. Flatpote trenes som lærling og mottar til slutt sitt krigernavn - Flatfjes. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
DE STORE FORTELLINGENE
Flatpote er fullt og helt en katt av Skyggeklanen, og hun kan ikke vente med å bli en fryktløs kriger. Flatpote trenes som lærling og mottar til slutt sitt krigernavn - Flatfjes. Til hennes store overraskelse, skjønner Flatfjes at potene hennes ikke er ment til å spre blod. Hennes skjebne ligger i å være helbreder, og Flatfjes tar plassen som Skyggeklanens medisinkatt. Drømmene til Flatfjes er derimot hjemsøkt av en mørk profeti, og hvert potesteg hun tar virker tynget av hjertesorg. Mens hun kjemper for å fri seg fra sin krigerfortid, forstår Flatfjes at fremtiden hennes er dyster. Den farges av en hemmelighet som kan ødelegge krigerklanene.

Serien om KATTEKRIGERNE. handler om villkatter som har delt skogen inn i klaner, og kjemper for makt og kontroll. Gjennom flere generasjoner har de tydet jordens og himmelens tegn og opplevd magi, kamp og kjærlighet.

Detaljer

Forlag
Juritzen jr
Språk
Bokmål
ISBN
9788283570960
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Yellowfang's secret
Serie
Kattekrigerne
Kattekrigerne. De store fortellingene

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Flatfjes sin hemmelighet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv