Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Harry Potter and the Chamber of Secrets

«I’ve yet to meet a ten-year-old who hasn’t been entranced by its witty, complex plot and the character of the eponymous Harry»

Independent

‘There is a plot, Harry Potter. A plot to make most terrible things happen at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry this year.’

Harry Potter’s summer has included the worst birthday ever, doomy warnings from a house-elf called Dobby, and rescue from the Dursleys by his friend Ron Weasley in a magical flying car! Back at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry for his second year, Harry hears strange whispers echo through empty corridors – and then the attacks start. Les mer

435,-
Sendes innen 7 virkedager
‘There is a plot, Harry Potter. A plot to make most terrible things happen at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry this year.’

Harry Potter’s summer has included the worst birthday ever, doomy warnings from a house-elf called Dobby, and rescue from the Dursleys by his friend Ron Weasley in a magical flying car! Back at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry for his second year, Harry hears strange whispers echo through empty corridors – and then the attacks start. Students are found as though turned to stone … Dobby’s sinister predictions seem to be coming true.

This gift edition hardback, presented in a beautiful foiled slipcase decorated with brand new line art by Jonny Duddle, will delight readers as they follow Harry and his friends through their second year at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry.

Medlemsvurdering:
Harry Potter skal nå begynne på sitt andre år på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. Men skoleåret blir minst like spennenden og farlig som det første. rett før han skal dra dukker det opp en husnisse på rommet hans, som ikke vil la han dra tilbake til skolen! Men Harry må dra. På skolen skjer det mystiske ting. Noen forsteiner halvblods elever, og skriver mystiske meldinger på veggende. I blod... Dette er den andre boka om Harry Potter. Den er minst like spennende som den første og anbefales på det sterkeste av meg. Boka passer ofr barn fra 9 år og oppover, og er også spennende for voksne lesere.

Oda - 11 år

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bloomsbury Childrens Books
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
384
ISBN
9781408869123
Utgivelsesår
2016
Format
14 x 22 cm

Om forfatteren

J.K. Rowling is the author of the record-breaking, multi-award-winning Harry Potter novels. Loved by fans around the world, the series has sold over 450 million copies, been translated into 78 languages, and made into 8 blockbuster films. She has written three companion volumes in aid of charity: Quidditch Through the Ages and Fantastic Beasts and Where to Find Them (in aid of Comic Relief), and The Tales of Beedle the Bard (in aid of Lumos), as well as a film script inspired by Fantastic Beasts and Where to Find Them. In 2012, J.K. Rowling’s digital company Pottermore was launched, where fans can enjoy her new writing and immerse themselves deeper in the wizarding world. J.K. Rowling has written a novel for adult readers, The Casual Vacancy, and also writes crime novels under the pseudonym Robert Galbraith. As well as receiving an OBE for services to children’s literature, she has received many awards and honours, including France’s Légion d’honneur and the Hans Christian Andersen Award.

Anmeldelser

«I’ve yet to meet a ten-year-old who hasn’t been entranced by its witty, complex plot and the character of the eponymous Harry»

Independent

«Teachers say a chapter can silence the most rowdy of classes»

Guardian

«One of the greatest literary adventures of modern times»

Sunday Telegraph

«The Harry Potter stories will join that small group of children’s books which are read and reread into adulthood»

TLS

«Spellbinding, enchanting, bewitching stuff»

Mirror

Kunders vurdering

m
morta – 31.08.2009

– Dette er den andre boken om Harry Potter. Sommeren hos Dursleys hadde vært forferdelig for Harry, så gleden er stor når Hogwarts starter igjen. Dette skoleåret er fullt av mysterier. Og Harry får et annderledes år, hvor han ikke er like populær som før. I denne boken er det noen på Hogwarts som er ute etter å fjerne dem som ikke er pure bloods. Dette fører til at Harry igjen må løse et mysterie, og ved hjelp av sine gode venner finne ut hvem som står bak disse ugjerningene. Denne boken er som den forrige, en helt magisk bok, med fantastiske eventyr. Selv om denne boken har en mørkere stemning enn den forrige boken, er dette en fantastisk leseopplevelse.

M
Marita – 05.08.2008

– I den andre boka om Harry Potter møter vi han og vennene på nye eventyr. Vi møter også igjen Voldemort, og denne gangen er det en enda kinkigere situasjon han har lurt Harry inn i. Det inkluderer hemmelige rom på Galtvort, slanger, blod, svette, tårer og fønikser. Mye magi i denne boka, også! Etter å ha lest alle bøkene om Harry Potter, så vil jeg ikke si det er den beste av dem. Men virkelig et must å lese for å få med seg fortsettelsen. Så les den, og bli overrasket av slutten. Den er også best lest på originalspråket, så kos dere med boka!

O
Oda - 11 år – 27.05.2008

– Harry Potter skal nå begynne på sitt andre år på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. Men skoleåret blir minst like spennenden og farlig som det første. rett før han skal dra dukker det opp en husnisse på rommet hans, som ikke vil la han dra tilbake til skolen! Men Harry må dra. På skolen skjer det mystiske ting. Noen forsteiner halvblods elever, og skriver mystiske meldinger på veggende. I blod... Dette er den andre boka om Harry Potter. Den er minst like spennende som den første og anbefales på det sterkeste av meg. Boka passer ofr barn fra 9 år og oppover, og er også spennende for voksne lesere.

R
Rebecca – 30.01.2007

– Harry Potter skal begynne sitt andre år på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. Men han har et problem. Han har nemlig blitt sperret inne på rommet sitt i Hekkveien 4, fordi husnissen Noldus kom for å advare han mot å reise tilbake til Galtvort dette året. Noldus brukte magi, og dermed hadde han risikert å få Harry utvist. Men i stedet fikk han Harry til å bli innesperret på sitt eget rom. Ronny Wiltersen og brødrene hans Fred og Frank kom og reddet han i en flygende bil, og det var så vidt de unnslapp. Harry tilbringer den siste månden i ferien i Hiet, Wiltersen-framiliens hjem. Når de kommer tilbake til Galtvort, viser det seg at Noldus hadde rett. Mystiske og skrekkelige ting skjer på Galtvort dette året. Mysteriekammeret er åpnet på ny! En veldig spennende bok, som er like bra som den første, om ikke bedre.

D
Drodle – 30.09.2006

– Jeg slapp å vente lenge for å få tak i bok nr 2 i Harry Potter serien, da den allerede hadde kommet ut idet jeg ble hekta. Nettopp fordi jeg kom rett fra bok nr 1, irriterte jeg meg litt over gjentakelsene fra bok 1, som det brukes nok plass i på begynnelsen av boka. Nå er Harry klar for sitt andre år på Hogwarts, men noen vil ikke at han skal dra tilbake dit, noe som resulterer i en spektakulær ankomst i en flygende bil. Og derfra blir det bare bedre og bedre. Når jeg leser disse bøkene får ingen kontakt med meg, og selv nå, når jeg har lest dem flere ganger, er de fortsatt like fengende som første gangen. Les den!

H
Halfdan – 08.09.2006

– Harry Potter and the Chamber of Secrets er bok nummer to i denne fantastiske serien som til slutt skal omfatte sju bøker. Man aner ugler i mosen allerede tidlig i boken, når Harry blir advart mot å reise tilbake til Hogwarts. Dette er en anmodning som Harry ikke følger, og sammen med Ronnie kommer han seg til skolen. På skolen skjer det underlige ting. Elever blir angrepet men ingen vet hvem som gjør det. Dette er selvsagt med på å lage en usikker stemning på skolen. Det blir snakket i gangene om the Chamber of Secrets, som skal ligge på skolen. Kan det være kammeret som gjør at elevene blir angrepet? Denne boken er så absolutt verdt å lese, særlig viss man allerede har lest den første boken i serien. Boken er veldig spennende - og har man først kommet i gang blir man sittende med den til man er ferdig.

H
Halfdan – 08.09.2006

– Harry Potter er klar for det andre året sitt på Hogwarts og han kan ikke vente med å komme seg dit. Sommerferien har han brukt hos slektningene sine, og der liker han seg ikke noe særlig. Før han reiser til Hogwarts blir han advart mot å reise. Til tross for det drar han likevel. På Hogwarts blir elever til stadighet angrepet - men ingen vet hva de blir angrepet av. Dette fører til en usikker stemning på skolen. Det blir snakkes om the Chamber of Secrets - et sted som visstnok skal ligge der. Denne boken imponerer meg veldig, særlig med tanke på at den er en oppfølger. Med en gang man åpner boken er man tilbake i Harry Potters verden og jeg la ikke boken fra meg før jeg hadde pløyd helt gjennom den.

H
Halfdan – 06.09.2006

– Andre bok i Harry Potter slutter der den første starta, med sitrende spenning. Allerede før Harry Potter drar til Hogwarts blir han advart om ikke å reise. Senere merker Harry at han faktisk blir motarbeida i sin vei til Hogwarts - men til slutt klarer likevel han og Ronnie å komme seg på plass til skolestart. På skolen er det mange elever som blir angrepet, uten at noen som vet hvem som gjør det. Det skapes frykt på skolen og situasjonen blir intens. Dette er den andre boken i Harry Potter serien, og jeg synes at oppfølgeren er bra. Det er ikke så lett å følge opp en så bra bok som den første, men jeg vil faktisk hevde at denne er enda bedre enn forkommeren.

H
Harlekine – 31.08.2006

– Harry Potter skal begynne sitt andre år på Hogwarts, men får ikke kommet igang før det begynner å se skummelt ut rundt ham. Harry Potter er nå eldre, og hverdagen hans er skumlere. Som en bok nummer to er denne veldig god. Den er ikke særlig lang, noe som passer fint siden historien ennå ikke er særlig innviklet. Harry Potter og vennene hans er fremdeles svært unge, og foruten de truende onde krefter, er ikke hverdagen deres særlig komplisert ennå. Rowling skriver godt, men ikke så godt ennå at det måler seg med de siste bøkene. Likevel er dette en flott bok, og man blir sittende og lese i spenning fra perm til perm. Passer for alle aldre!

H
Halfdan – 23.08.2006

– "The Chamber of Secrets" lever i alle høyeste grad opp til navnet sitt. Her går man fra den ene overraskelsen til den andre, og allerede fra begynnelsen av er det overraskende ting som skjer. Når denne boken starter er vi allerede kjent med Harry Potter og miljøet hans. Dette fører til at introen på boken ikke trenger å være særlig lang, og man havner midt oppe i handlingen. Veldig tidlig blir Harry advart mot å reise tilbake til Hogwarts, det kan være farlig for han. Harry trosser denne anmodningen og legger i vei sammen med sin gode venn Ronnie. På grunn av visse problemer under turen til Hogwarts får de to en noe unaturlig velkomst. Men problemene har knapt begynt... Minner om at denne utgaven er på engelsk.

H
Halfdan – 23.08.2006

– I den andre boken av Harry Potter får vi virkelig merke at det er en trollmannsskole Harry går på. Allerede fra starten av er det forskjellige innslag av tryllerier, og etterhvert finner leseren ut at dette ikke bare dreier seg om uskyldige barnestreker. Noe er definitivt i gjære! I begynnelsen av boken blir Harry råda til ikke å dra tilbake til Hogwarts, en oppfordring Harry ikke følger. På vei til Hogwarts sliter Harry og Ronny med å komme seg på plass, men til slutt klarer de likevel å komme fram. Denne andre boken i sagaen om Harry Potter er helt klart både mer fartsfylt og mer spennende enn den første, noe som er sterkt i en oppfølger av en allerede bra bok. Det er verdt å merke seg at denne boken er på originalspråket - engelsk.

m
mizz hermione granger... – 19.11.2005

– Dette er det andre året for Harry Potter på Hogwarts skole for hekseri og trolldom, og det skjer mye spennende i år også.De første problemene begynner allerede før han har kommet seg til skolen...Men når han endelig kommer dit skjer det mye rart der også. Elever blir overfalt, og ingen vet hvordan det skjer. Men ryktene går om "the Chamber of Secrets"...
Dette er den 2. boken i den syvdelte serien om Harry Potter(nr.7 er ikke kommet ut enda),og jeg anbefaler å lese nr 1 først(Harry Potter and the Philosopher´s Stone.) Det går selvfølgelig ann å lese denne boka på norsk også og da heter den: "Harry Potter og Mysteriekammeret." Dette er en kjempegod bok, som alle de andre bøkene om Harry Potter, og den kan absolutt anbefales!

N
Nilsen – 24.10.2005

– Harry Potter and the Chamber of Secrets handler om Harrys 2.år på Hogwarts School for Witchcraft and Wizardry. I kjent stil kommer Harry i trøbbel, men i denne boken begynner det allerede FØR han har kommet seg til skolen. Noen motarbeider ham for å dra tilbake, og ferden blir vanskelig.. Når han så kommer seg til skolen, skjer det nye og vemmelige ting. Harry hører stemmer ingen andre hører, og det går rykter om at Voldemorts arving er på skolen, og skal åpne noe som kalles The Chamber of Secrets. I følge myten er det bare Voldemorts arving som kan styre de grusomhetene som finnes der. Og selvfølgelig blir Harry innblandet i også denne saken.
Denne boken er kanskje ikke min absolutte favoritt blandt Harry Potter- bøkene, men for de som kjenner litt til disse bøkene, og J.K. Rowlings skrivestil, betyr ikke det at heller denne havner langt ned på terningen. Den har spenning og humor i seg, og er definivt ennå ett hakk "mørkere" enn den første boka i serien. Jeg anbefaler absolutt å lese alle Potter-bøkene, og denne er intet unntak. Kos deg!

T
Tarjei – 01.10.2005

– Dette er Rowlings andre bok om Harry Potter. Dette er i mine øyne den klart svakeste Harry Potter-boken, men likevel en god bok. Her er forutsigbarhet et stikkord. Dårlig humor er et annet. Likevel er det ganske spennende, og Rowlings lette fortellerstil gjør at det ikke blir noe problem å komme gjennom denne heller. Harry skal starte sitt andre år på Hogwarts, og når han etter mye om og men kommer seg til skolen skjer det etterhvert noe forferdelig: Noen forsteiner elevene. Hvem det er vet ingen, og Harry, Ron og Hermione prøver, som i forrige boken, å løse mysteriet på egen hånd. Slutten er ganske overraskende, men det holder ikke når resten av boken holder varierende kvalitet. Alt i alt en liten nedtur, men les den, Harry Potter kommer sterkere tilbake i neste bok.

T
Tarjei – 01.10.2005

– Dette er den andre boken i serien, og Harry skal ta fatt på sitt andre år på Hogwarts. Etter en kjedelig sommer hos the Dursleys, noen advarsler samt litt trøbbel med toget, kommer Harry seg til slutt til Hogwarts. Året begynner som det sluttet i fjor  fantastisk. Men etter en stund begynner det å skje ganske skumle ting, elever blir gjort om til stein. Harry og vennene hans, Ron og Hermione, prøver å løse mysteriet, og løsningen på det er ganske så intelligent og avansert. Litt i meste laget, kanskje. Denne boken er uten tvil god, men etter mitt syn den svakeste av Harry Potter-bøkene. Jeg savner litt mer spenning rundt Quidditch, for eksempel. Egentlig blir det ikke skikkelig spennende før de siste 50 sidene. Så Rowling kan bedre, og presterer mye bedre senere i bokserien. Men alt i alt en god bok.

T
Tarjei – 01.10.2005

– Jeg vil påstå at dette er den dårligste Harry Potter boka. Det er dermed ikke sagt at den er dårlig. Men denne boken mangler en del ting i forhold til andre bøker. Spenningen er en ting. I mine øyne blir ikke boken særlig spennende før de siste 50 sidene. I tillegg blir handlingen kanskje litt for unaturlig til tider. Jeg sliter litt med at spøkelser har en så stor og normal rolle i denne boken. Men når dette er sagt, er denne boken god denne også. Den har Rowlings lette forteller stil, og er overhodet ikke noe vond å komme gjennom, selv om det ikke alltid er like spennende. Denne boken bør absolutt leses - litt for å få en spennende leseropplevelse, men mest for å komme seg videre til de fantastiske Harry Potter som kommer senere.

;
;o) – 14.08.2005

– "Harry Potter and the Chamber of Secrets" er den andre boka om Harry Potter. En helt vanli gutt på alle områder, bortsett fra at han er en trollmann. I denne boken følger vi han og vennene hans på Galtvort, en skole for hekseri og trolldom. Vaktmesterens katt, Fru Hansen, blir forstenet, og det står et budskap på veggen. Mysteriekammeret er opent igjennn. Smygards arving er tilbake på Galtvort! En rekke elever blir forstenet av monsteret i Mysteriekammeret, og Harry blir beskyldt for å være Smygard arving. Dette på grunn av at læreren i forsvar mot svartekunster danner en duellklubb. Der blir Harry satt sammen med Malfang, som tryller frem en slange. Slangen vil angripe en av Harrys medelever, og Harry ber den la vær, på slangespråket!! Det å kunne snakke med slanger har sltid vært et teikn på en svart trollmann! Vil Harry greie å overbevise medelevene sine om at han ikke er Smygards arving, og kan Harry, Ronny og Hermine finne Smygards arving, og monsteret i Mysteriekammeret?
Den andre HP boken er enda bedre enn den første, og Rowling skildrer alt på en så spesiell måte at du lever deg helt inn i boken. Den er til å annbefale for både liten og stor! Du trenger ikke å være barn for å ha glede av en god barnebok!

E
Emmie – 03.08.2005

– Harry Potter slår til igjen, når han begynner sitt 2 år på Hogwarts, vi møter også nye steder og skikkelser soånn som "The Barrow/Hiet" Moaning Myrtle(Stønne Stina) Og Ron(Ronny)'s lillesøster Ginny(Gulla) begynner på Hogwarts. Vi møter også en flyvede bil og andre spennende ting. Denne boka skuffer ikke og Harry er fremdeles like spennende. Du vet aldri hva som vil skje neste gang! Vi finner også ut en del om Voldemorts fortid og om hvorfor Hygrid(Gygrid) ble utvist fra Hogwarts i 3. klasse. Nye eventyr og ny spenning. Denne boka er sterkt anbefalt og bør virklig leses. Passer for alle aldre..

T
Taase – 26.07.2005

– For ett år siden fant Harry Potter ut at han var trollmann og nå kan han ikke vente på å komme tilbake til Galtvort. Dumlingene topper ufyselighetene mot Harry, men et par uventede besøk i løpet av sommeren forandrer tingene både til det bedre og til det verre på hver sin måte. Vel fremme på skolen venter nye plager, utfordringer og farer for Harry. Greier han å leve opp til berømmelsen sin? Har han egentlig lyst til det når han ser på den nye læreren sin. Rowling tar oss på ny inn i magiens verden og hun leverer så det holder. Boka kan være litt langdryg til tider, men er absolutt en bok det er verdt å lese.

a
andreas – 19.07.2005

– Dette er nummer 2 i serien Harry potter. Harry sliter fortsatt i hjemmet sitt der den slemme onkel wiktor , den enda slemmere Tante Petunia og sist men ikke minst den sure gretne store fetteren dudleif. De låser Hary inne i et bøttekott og lar han nesten aldri komme ut. det er noe rart fordi han får aldri noe post fra vennene sine. en dag møter han hus nissen Noldus som står å hopper på sengen hans. Det er han som har tatt al posten og han vil hindre Harry og komme til Galtvort fordi han vet om noen som har onde planer mot Harry spesielt og i tilleg Harrys venner ronny og Hermine. Hvorfor kommer ikke harry og ronnye i på stasjonen? hva gjør de da? jo da tar de den flyvende Ford sierraen til foreldrene til ronny. dett er en fortryllende andre bok av Joanne Kathleen Rowling. Glimrende!

-
- nym - – 16.12.2004

– Harry er tilbake, ivrig som knapt noen vanlig skoleelev har vært på å komme tilbake på skolen etter sommerferien. Så er Harry ingen vanlig skoleelev heller, og Galtvort er slett ingen normal skole! Men akk, ting går sjelden helt som planlagt. Harry får vansker allerede før semesteret har begynt, og havner i kattepine på kattepine. Dette året finner i tillegg en utrolig fantastisk og interessant ny lærer (det er i alle fall sistnevnte lærers egen oppfatning av saken) veien til Galtvort, og det viser seg å bli en¿ vel, en utfordring det også. For alle! Ting blir ikke lettere av at det skjer mystiske, skremmende ting på Galtvort, og at det hviskes om et monster som skal være sluppet fri. Harry finner nye evner han ikke ante han hadde, og det er ikke en udelt hyggelig opplevelse¿ da disse ganske evnene på mystisk vis knytter ham direkte til Monsteret. ..

Oppdag mer

Bøker som ligner på Harry Potter and the Chamber of Secrets:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Matpakka

Marit Røttingsnes Westlie
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv