Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Harry Potter og de vises stein

Historien om Harry Potter trollbinder fremdeles lesere over hele verden. I «Harry Potter og de vises stein» blir vi kjent med Harry, mens han fremdeles bor hos den fæle familien Dumling i Søndre Syting. Snart skal alt endre seg for unge Harry – heldigvis! Alle unge lesere bør få gleden av å lese bøkene om Harry Potter.

Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Sendes innen 3 virkedager

Til glede for nye lesere!

Historien om Harry Potter trollbinder fremdeles lesere over hele verden. I ‘Harry Potter og de vises stein’ blir vi kjent med Harry, mens han fremdeles bor hos den fæle familien Dumling i Søndre Syting. Snart skal alt endre seg for unge Harry – heldigvis! Alle unge lesere bør få gleden av å lese bøkene om Harry Potter.

Harry Potter har ikke opplevd mye magi i sitt liv. Han bor i et kott under trappa hos dumlingene, og han har ikke feiret bursdagen sin på elleve år.

Men alt dette endrer seg når en ugle leverer et mystisk brev med innbydelse til Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom – et utrolig sted som Harry og alle som leser om ham aldri vil glemme. Her får Harry venner, og magien gjennomsyrer alt fra skoletimer til måltider. Men et skjebnesvangert møte venter ham. Vil Harry, gutten med sikksakkarret, leve opp til forventningene alle har til ham?

Vi blir kjent med Ronny og Hermine, med skumle Slur og med strenge frøken Snurp – og heldige lesere får bli med dem på eventyr. ‘Harry Potter og de vises stein’ er like godt egnet til høytlesning som til å lese selv. Den utgjør også en god overgang, der den voksne gjerne kan lese litt høyt, og så kan barnet lese litt selv.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
280
ISBN
9788202523244
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Harry Potter and the philosopher's stone
Format
22 x 15 cm
Nr
8177090
Priser
Bastianprisen. Barn og ungdom 2000
Serie
Harry Potter-universet
Harry Potter 1

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Harry Potter og de vises stein:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Amuletten
3 for 2

Amuletten

Kazu Kibuishi
Innbundet 
199,- 399,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 
Matilda
3 for 2

Matilda

Roald Dahl
Innbundet 
99,- 279,-
 

Julemat

Ida Gran-Jansen
Paperback 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv