Harry Potter og de vises stein
Harry Potter og de vises stein - J.K. Rowling

Harry Potter og de vises stein

; Torstein Bugge Høverstad (Oversetter)

Serie: Harry Potter. Norsk utg. 1

Historien om Harry Potter trollbinder fremdeles lesere over hele verden. I «Harry Potter og de vises stein» blir vi kjent med Harry, mens han fremdeles bor hos den fæle familien Dumling i Søndre Syting. Snart skal alt endre seg for unge Harry – heldigvis! Alle unge lesere bør få gleden av å lese bøkene om Harry Potter.

Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Til glede for nye lesere!

Historien om Harry Potter trollbinder fremdeles lesere over hele verden. I ‘Harry Potter og de vises stein’ blir vi kjent med Harry, mens han fremdeles bor hos den fæle familien Dumling i Søndre Syting. Snart skal alt endre seg for unge Harry – heldigvis! Alle unge lesere bør få gleden av å lese bøkene om Harry Potter.

Harry Potter har ikke opplevd mye magi i sitt liv. Han bor i et kott under trappa hos dumlingene, og han har ikke feiret bursdagen sin på elleve år.

Men alt dette endrer seg når en ugle leverer et mystisk brev med innbydelse til Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom – et utrolig sted som Harry og alle som leser om ham aldri vil glemme. Her får Harry venner, og magien gjennomsyrer alt fra skoletimer til måltider. Men et skjebnesvangert møte venter ham. Vil Harry, gutten med sikksakkarret, leve opp til forventningene alle har til ham?

Vi blir kjent med Ronny og Hermine, med skumle Slur og med strenge frøken Snurp – og heldige lesere får bli med dem på eventyr. ‘Harry Potter og de vises stein’ er like godt egnet til høytlesning som til å lese selv. Den utgjør også en god overgang, der den voksne gjerne kan lese litt høyt, og så kan barnet lese litt selv.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 280
ISBN: 9788202523244
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Harry Potter and the Philosopher's stone
Alder: Barn 9-12 Ungdom
Format: 22 x 15 cm
Nr: 8177090
Bastianprisen. Barn og ungdom 2000
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger