Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Harry Potter og de vises stein

Historien om Harry Potter trollbinder fremdeles lesere over hele verden. I «Harry Potter og de vises stein» blir vi kjent med Harry, mens han fremdeles bor hos den fæle familien Dumling i Søndre Syting. Snart skal alt endre seg for unge Harry – heldigvis! Alle unge lesere bør få gleden av å lese bøkene om Harry Potter.

Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Sendes innen 3 virkedager

Til glede for nye lesere!


Historien om Harry Potter trollbinder fremdeles lesere over hele verden. I ‘Harry Potter og de vises stein’ blir vi kjent med Harry, mens han fremdeles bor hos den fæle familien Dumling i Søndre Syting. Snart skal alt endre seg for unge Harry – heldigvis! Alle unge lesere bør få gleden av å lese bøkene om Harry Potter.


Harry Potter har ikke opplevd mye magi i sitt liv. Han bor i et kott under trappa hos dumlingene, og han har ikke feiret bursdagen sin på elleve år.


Men alt dette endrer seg når en ugle leverer et mystisk brev med innbydelse til Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom – et utrolig sted som Harry og alle som leser om ham aldri vil glemme. Her får Harry venner, og magien gjennomsyrer alt fra skoletimer til måltider. Men et skjebnesvangert møte venter ham. Vil Harry, gutten med sikksakkarret, leve opp til forventningene alle har til ham?


Vi blir kjent med Ronny og Hermine, med skumle Slur og med strenge frøken Snurp – og heldige lesere får bli med dem på eventyr. ‘Harry Potter og de vises stein’ er like godt egnet til høytlesning som til å lese selv. Den utgjør også en god overgang, der den voksne gjerne kan lese litt høyt, og så kan barnet lese litt selv.

Medlemsvurdering:
Harry Potter er 11 år og bor hos sin tante, onkel og fetter. Han tror at foreldrene er drept i en bilulykke. Harry får et brev, og onkel Viktor prøver å skjule det for han. Tante Petunia er nysgjerrig, og Dudleif er bortskjemt. Til tross for alle hans anstrengelser ved å skjule brevene og familien, blir Harry oppsøkt og han får vite at han er en trollmann. Harry begynner på en magisk skole som heter Galtvort. Der får han oppleve å bli elsket og hatet. Han får nye gode venner, noe som han aldri har hatt før. Han trives godt på skolen, og liker seg mye bedre der enn hjemme hos tanten og onkelen sin. Nå er Galtvort mer hans hjem. Så begynner det å skje underlige ting, og han må bryte mange skoleregler for å redde noe som kan bli stjålet. Dette er en veldig bra bok, om Harry Potters første eventyr. Alle andre Fantasybøker kan ikke måle seg mot Harry Potter bøkene, de når ikke opp til knærne engang!!!

kattejenta

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
280
ISBN
9788202523244
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Harry Potter and the Philosopher's stone
Format
22 x 15 cm
Nr
8177090
Priser
Bastianprisen. Barn og ungdom 2000
Serie
Harry Potter. Norsk utg. 1

Kunders vurdering

k
kattejenta – 30.07.2008

– Harry Potter er 11 år og bor hos sin tante, onkel og fetter. Han tror at foreldrene er drept i en bilulykke. Harry får et brev, og onkel Viktor prøver å skjule det for han. Tante Petunia er nysgjerrig, og Dudleif er bortskjemt. Til tross for alle hans anstrengelser ved å skjule brevene og familien, blir Harry oppsøkt og han får vite at han er en trollmann. Harry begynner på en magisk skole som heter Galtvort. Der får han oppleve å bli elsket og hatet. Han får nye gode venner, noe som han aldri har hatt før. Han trives godt på skolen, og liker seg mye bedre der enn hjemme hos tanten og onkelen sin. Nå er Galtvort mer hans hjem. Så begynner det å skje underlige ting, og han må bryte mange skoleregler for å redde noe som kan bli stjålet. Dette er en veldig bra bok, om Harry Potters første eventyr. Alle andre Fantasybøker kan ikke måle seg mot Harry Potter bøkene, de når ikke opp til knærne engang!!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Harry Potter og de vises stein:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

I går

Agota Kristof
Innbundet 
363,- 399,-

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
149,- 249,-
 

Logg inn

Handlekurv