Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Harry Potter og Føniksordenen

Harry Potter står foran sitt femte år på trollmannsskolen Galtvort. I motsetning til andre skolegutter liker ikke Harry sommerferien, og denne sommeren er verre enn noen gang. Dumlingene gjør som vanlig alt for å gjøre livet hans vanskelig, og det virker som om bestevennene hans, Ronny og Hermine, ikke har tid til å kontakte ham. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Harry Potter står foran sitt femte år på trollmannsskolen Galtvort. I motsetning til andre skolegutter liker ikke Harry sommerferien, og denne sommeren er verre enn noen gang. Dumlingene gjør som vanlig alt for å gjøre livet hans vanskelig, og det virker som om bestevennene hans, Ronny og Hermine, ikke har tid til å kontakte ham.Harry har fått nok. Han er villig til å gjøre hva som helst for å forandre situasjonen. Han kan ikke komme seg fort nok til Galtvort. Han er desperat etter å finne ut hvorfor Ronny og Hermine har vært så hemmelighetsfulle hele sommeren.Men det Harry får vite dette skoleåret på Galtvort, kommer til å snu hele hans verden på hodet ...Harry Potter og Føniksordenener den femte boka i serien om Harry Potter.Omslaget er illustrert av Kazu Kibuishi.

Medlemsvurdering:
Harry Potter går sitt femte år på Galtvort. Ettersom han påstår at fyrst Voldemort er tilbake, blir han krenket, og alle tror han er gal. Og den nye professor Uffert gjør også mye for å gjøre livet surt for ham. Snart er rumpeldunk og brevene fra hans gudfar Sirius det eneste gode han har å se fram til. Harry gjør alt han kan for å få sannheten fram, men ingenting er enkelt. "Harry Potter og Føniksordenen" er en bok som tar deg med til Galtvort. Den får deg til å leve deg inn i fortellingen. Dessuten er den lang, med sine 874 sider som gir deg mange timer med nytelse. Det er mysterier og forutanelser som gjør at du bare ikke kan gi deg med å lese den. Nok en gang har J.K. Rowling truffet blinken! Passer best for alle som liker spenning, og som er over 10 år.

YH

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
874
ISBN
9788202434724
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Harry Potter and the order of the Phoenix
Format
20 x 13 cm
Priser
Oversetterprisen 2007
Serie
Harry Potter-universet
Harry Potter 5

Kunders vurdering

N
Niko E. – 28.07.2020

– Fantastisk!

B
Benedicte stømner – 04.07.2012

– boken er veldig rytmisk har mye magi og mange kule ord. det kunne vært fint om man kunne forklart ordene litt bedre. men bra jobbet av forfatteren.

Y
YH – 28.07.2010

– Harry Potter går sitt femte år på Galtvort. Ettersom han påstår at fyrst Voldemort er tilbake, blir han krenket, og alle tror han er gal. Og den nye professor Uffert gjør også mye for å gjøre livet surt for ham. Snart er rumpeldunk og brevene fra hans gudfar Sirius det eneste gode han har å se fram til. Harry gjør alt han kan for å få sannheten fram, men ingenting er enkelt. "Harry Potter og Føniksordenen" er en bok som tar deg med til Galtvort. Den får deg til å leve deg inn i fortellingen. Dessuten er den lang, med sine 874 sider som gir deg mange timer med nytelse. Det er mysterier og forutanelser som gjør at du bare ikke kan gi deg med å lese den. Nok en gang har J.K. Rowling truffet blinken! Passer best for alle som liker spenning, og som er over 10 år.

A
Anita Charlotte – 31.08.2009

– Harry Potter og føniksordenen er bok nummer fem om Harry Potter og vennene hans. Sommerferien avbrytes av desperanter i Hekkveien - hvor Harry bor med tanten og onkelen hans - og Harry utfører en vergeformel for å beskytte seg og fetteren sin. Det ender med at han må i høring i magidepartementet for å avgjøre om han får returnere til Galtvort. Denne boken var muligens en smule mer dyster enn de bøkene som har kommet før i serien, Harry føler seg alene. Ingen vil fortelle ham noen ting, Humlesnurr vil ikke se ham i øynene og unngår omhyggelig Harry i det hele tatt. Hvorfor oppfører alle seg så hemlighetsfullt? Selv om boken er litt tyngre enn de andre har J.K. Rowling fremdeles fått med den herlige Galtvort-stemningen og dessuten klart å holde meg våken nok en natt - Takk!

O
Oda – 18.08.2009

– Harry skal begynne på sitt femte året på Galtvort, men rett før han begynner får han oppsøke føniksordenens hovedkvarter! Der venter Ronny og Hermine, men Harry er ikke i sitt blideste humør. De to vennene har ungått å sende ham brev hele sommeren! Han gleder seg til å komme til skolen igjen - men dette året skal bli vanskeligere enn alle de tidligere årene her på Galtvort for ham. Samtidig står vennene hans ham nær, men ikke fiendene hans! Problemstillingen er at ikke alle tror på hans påstand om at Voldemort er tilbake, og alle aviser skriver at både han og Humlesnurr er gale! Dette er en veldig spennende lydbok, og den med mest problemer og frustrasjon av alle til nå! Anbefales for alle fantasylesere! <3

T
Tonipepperoni – 03.04.2006

– Etter min mening er "Harry Potter og Føniksordenen" den beste av alle Harry Potter-bøkene. Harry får bedre kontakt med sin gudfar, Sirius Svaart, tenåringsproblemene står i kø, og nye trusler dukker opp på skolen i form av en veldig ekkel lærer. Hvem er Føniksordenen? Er det trygt å være på Galtvort med en lærer som professor Uffert hengende rundt? Overlever Harry dette skoleåret også? Spørsmålene er mange, og boka er minst like briljant som de tidligere bøkene. Vi får se en mørkere side ved den magiske verdenen, som er like detaljert og fortryllende som vanlig. J.K. Rowlings beskrivelser av magiverdenen er så fantastisk underholdene at jeg ikke kunne legge fra meg boka ett sekund. Jeg elsker denne boka av hele mitt hjerte, og anbefaler den til alle fra ti år og oppover.

S
Simen – 26.03.2006

– ... av alle Harry Potter bøkene som er gitt ut.. Det er vanskelig å si hva som er så mye bedre med denne enn de forrige, men det er kanskje her det virkelig blir noe historie.. I alle fall er boka ganske behagelig skrevet (eller oversatt - for jeg leste den norske først), og de er ingen problemer med å lese den. Det er heller vanskelig å legge fra seg boka enn å ta den opp for å lese.. Jeg vil anbefale dere alle sammen å lese den på både norsk og engelsk selv om det er en del lesing. Jeg vil si begge har sin egen sjarm...

R
Rebecca – 25.02.2006

– Harry Potter skal begyne på sitt femte år på Galtvort. Han liker ikke denne sommeren, for det virker som at vennene hans, Ronny og Hermine, har glemt han. Han er villig til og gjøre hva som helst for og komme seg til Galtvort. Men han har et problem, vist han bruker magi utenfor skolen blir han utvist. Så skjer det noe som vil forandre masse for han. Vil han klare og komme seg ut av knipene sine? Denne boken er like bra som de 4. første. Det er verd og lese den selv om den er ganske tykk.

C
ChristineM – 22.02.2006

– Dette er den femte boken om Harry Potter og hans to beste venner Ronny Wiltersen og Hermine Grang. Harry skal starte på sitt femte år på Galtvort skole for hekser og trollmenn. Harry liker ikke sommerferien i motsetning til andre skolegutter og denne sommeren blir verre en noen gang.
Dumlingene gjør alt de kan for at livet til Harry skal bli vanskelig. For Harry virker det som om hans to bestevenner Ronny og Hermine ikke har tid til å ta kontakt med han denne sommeren.
Harry vill gjøre alt for å forandre på dette og han er desperat etter å finne ut grunnen til hvorfor Ronny og Hermine ikke har kontaktet han og de har hvert så hemmelighetsfulle hele denne sommeren. Det Harry finner ut dette skoleåret, kommer til å forandre hele livet hans på hodet. Dette er en kjempe bra bok i denne serien om Harry Potter og vennene hans. Boken er kjempe spennende og anbefales på det sterkeste.
Dette er en bok som du virkelig kommer til å kose deg med og leve deg inn i. Denne boken er absolutt en bok du kan kose deg med en dag du virkelig kjeder deg, eller vist du bare har lyst til å sette deg ned i god stolen og virkelig nyte en god bok, så er denne den riktige å velge. Du kommer absolutt ikke til å bli skuffet når du er ferdig med å lese denne boken. Jeg synes at denne boken er kjempe bra, og jeg lever meg inn i hele historien, den er bare kjempe bra

Oppdag mer

Bøker som ligner på Harry Potter og Føniksordenen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv