Rabattkode: snartjul for -25% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Harry Potter og Halvblodsprinsen

En kald, høstlig tåke presser seg mot vinduene. Harry Potter sitter på rommet sitt og venter. Han har fått beskjed om at rektor Humlesnurr vil komme å hente ham. En av de siste gangene han så ham, var han i kamp med Voldemort, og Harry kan ikke helt tro på at Humlesnurr vil dukke opp hjemme hos Dumlingene. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager
En kald, høstlig tåke presser seg mot vinduene. Harry Potter sitter på rommet sitt og venter. Han har fått beskjed om at rektor Humlesnurr vil komme å hente ham. En av de siste gangene han så ham, var han i kamp med Voldemort, og Harry kan ikke helt tro på at Humlesnurr vil dukke opp hjemme hos Dumlingene. Hva er det som ikke kan vente til skolen begynner om få uker?Harry Potters sjette år på Galtvort skole for hekseri og trolldom får en uvanlig og dramatisk start. Voldemort er tilbake, og skillet mellom gompeverdenen og magiverdenen er i ferd med å viskes ut. Harry får et innblikk i den sammensatte bakgrunnen til gutten som ble Voldemort. Kanskje kan han på denne måten finne ut hva som er Voldemorts svakhet?

Harry Potter og Halvblodsprinsen er den sjette boka i serien om Harry Potter.

Omslaget er illustrert av Andrew Davidson.

Medlemsvurdering:
Jeg leser denne høyt for barna, og gleder meg til hver kveld med lesing. Utrolig morsom og spennende!

Maja

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
585
ISBN
9788202523657
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Harry Potter and the half-blood prince
Format
21 x 14 cm
Serie
Harry Potter-universet
Harry Potter 6

Kunders vurdering

N
Niko E. – 28.07.2020

– Fantastisk!

M
Maja – 28.04.2016

– Jeg leser denne høyt for barna, og gleder meg til hver kveld med lesing. Utrolig morsom og spennende!

A
Anita Charlotte – 31.08.2009

– Endelig ... sjette bok i serien! Dette er den desidert beste boken hittil, aldri før har J.K. Rowling klart å fått til helt denne miksen mellom Glatvorts julestemning og gråtkvalt spenning i det historien om Harry Potter tar en ny og spennende retning! Det merkes at serien nærmer seg slutten i "Harry Potter og halvblodsprinsen" - alle gode ting må ha en slutt. Men før den tid kan vi glede oss over en bok i særklasse! I denne boken er verden snudd på hode, Voldemort er tilbake og Slur har endelig fått stillingen som lærer i forsvar mot svartekunster og professor Snilehorn har tatt over i eleksirer, og når Harry finner en bok skrevet av "halvblodsprinsen" som gir ham gode instrukser på hvordan han skal lage eleksirer troner han plutselig øverst i eleksirtimene, men hvem er halvblodsprinsen?

O
Oda – 18.08.2009

– Voldemort er oppstått igjen, og verden holder på å gå av hengslene - gompene merker det til å med! Harrys sjette år begynner litt uvanlig. Humlesnurr kommer hjem til ham, og professor Slur er blitt forsvar mot svarteunst lærer. Det er også en ny eliksirlærer ved navn professor Snilehorn. Dessuten er Harrys nye eliksirbok skriblet i av en viss Halvblodsprins som var forrige eier! Det rare er at det viser seg at alle notatene hans virker, og Harry blir sett på som en mønsterelev i eliksirer! Hele lydboken inneholder nye spor og ting som kan hjelpe oss å løse gåtene ved Harry Potter. Det er som om denne boken er noe helt nytt i forhold til de andre! Jeg elsket det! <3

I
I.A – 22.03.2009

– "Harry Potter og halvblodsprinsen" er etter min mening den beste boka i hele serien. Vi får endelig vite mer om bakgrunnen til det hele. Dette er en enda mørkere bok som er enda mer spennende. Til tross for at den er mørkere er ikke humoren til J.K Rowling utelatt, og den inneholder karakteristikk fra hennes tidligere bøker i serien. Ting jeg savnet fra "Harry Potter og ildbegeret" er med i denne boka (f.eks. rumpeldunk). Boka vil få deg til å grøsse, til å le, til å gråte og den vekker det indre håpet om og en dag oppdage at man selv har magiske evner. "Harry Potter og halvblodsprinsen" er definitivt ikke bare for barn!

k
kattejenta – 30.07.2008

– Harry får brev fra Humlesnurr, og der skriver han at de må møtes. Det skjer merkelige ting som Harry ser på som han må forstå. Harry blir stormende forelsket i ei jente som har vært forelsket i han fra første gangen hun så ham... Hermine får brev fra en gutt i Durmstrang, og da blir Ronny mektig rasende og sjalu. Dette er en skummel og utrolig bra bok. Dødseterne har virkelig kommet i sitt ess igjen med Voldemort i teten. Nå vurderer lærerne på om de skal stenge skolen. Tilværelsen blir helt annerledes, og veldig farlig. Noen dør og det vil forandre alt for Harry. Heldigvis har han Harry, Hermine og de andre fra Griffing til å støtte han. Men han må være alene i noe, så da får han virkelig vist hvilken utrulig bra trollmann han er. Det er ingen ordentlig slutt på boken, så da er det bare å vente på bok nr 7, den siste! Da vil en finne ut om profesien; hvem er det som dør og hvem overlever av Harry og Voldemort? Det vil vise seg å ikke være det enkleste å drepe Voldemort...

H
Huldra – 20.06.2008

– Denne boken om Harry Potter har absolutt alt, kjærlighet, vennskap, kamp og desverre død. Det sjette året til Harry begynner med at Humlesnurr henter han i Hekkeveien 4. Det er mange overaskeleser i boken, for eksempel den nye læreren i Svartekunster og hvem Halvblodsprinsen er, uten at jeg skal avsløre det. Harry blir reddet av en gammel lærebok i hvordan lage eleksir. Harry blir også kraftig forelsket og får seg en kjæreste i denne boka. Denne boka har også sjalusi, mest mellom Ronny og Hermine. Boka har en sjokkerede slutt og en overraskende start. Er man Harry Potter fan er dette et must og lese! Og anbefales på det sterkeste!

O
Oda - 11 år – 27.05.2008

– Enda en fantstisk bok om Harry Potter! Harry Potter er en trollmann og i bok nr. 6 blir det skumlere enn i noen av de 5 andre. Voldemort er tilbake, og Harry må hanskes med mange problemer. Gumpenes verden, og magiens verden er begynt å flettes sammen og Harrys sjette år på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom blir minst like farlig og spennende som de andre. På skolen finner Harry blandt annet en gammel eleksirbok, som det står at tilhører halvblodsprinsen. Hvem kan det være? Uansett står det gode råd i margen, og Harry bli bare bedre og bedre i eleksirer... Dette er den sjette boka i J.K. Rowlins fantastiske serie om magiske Harry Potter. Den er spennende, utrolig og skummel! Man kjeder seg ikke et sekund, og sluker boka med en gang. Gleder meg til fortsettelsen! Må nesten bare si: Mer, mer, mer!

T
Trym Berger – 30.04.2008

– Harry Potter skal nok en gang tilbake til Galtvort men nå lurer det farer overalt. Hulmesnurr skal dette året ha privat timer med Harry for å finne en utvei til å bekjepe lord Volemort. Mens Voldemorts hær blir større for hver dag, har det kommet en ny lærer til galtvort (Snillehorn). Harry har fort blitt yndsligs eleven hans, for han har nettopp funnet en mystisk bok som har hjelpet han fra staten. I boken står det tilhører halvblood prisen. Boken har klart vært den beste av de Harry Potter bøkene som har vært. Jeg kan grantere at du ikke vil få legget vekk boken og slutten var bare så spennende. Jeg anbefaler på det sterkeste at du leser denne boken, det vil du garantert ikke angre på!

L
Leserhesten – 20.12.2005

– Harry Potter skal ut for sitt sjette år på Galtvort; skolen for hekseri og trolldom. Men det er noe som ikke stemmer. Hvorfor vil Humlesnurr komme på besøk til han mens han er hos Dummlingene i Hekkveien? De to verdnene er i ferd med å flettes sammen; magiens og gompenes. Voldemort er tilbake, og den eneste måten Harry kan vinne over han på er å vite hans svakheter. Han blir dratt inn i forskjellige minner i tanke tanken til Humlesnurr for å lære om voldemorts barndom og svakheter. Jeg syntes denne boken er kjempe bra skrevet og er veldig spennende, det er vel derfor man blir så besatt av boka og ikke greier å slutte. Eller er det magi over den?
Les boken og få en fantastisk opplevelse av magien selv. Anbefales for både barn, ungdommer og voksne. Denne leseopplevelsen må du ikke la gå fra deg! Les: Harry Potter og halvblodsprinsen!

B
Blondiiakakuldilovah – 17.12.2005

– Den nyeste og sjette Harry Potter boka er en utrolig rørende, spennene og morsom bok som de fleste burde lese. Dette er også en bok som løser flere av gåtene du har lurt på fra de forrige bøkene. Denne Harry Potter boka er vel en bok som er lettere å lese enn Føniksordenen fordi det er mindre sider. Boka har en litt rar slutt som gjør at man begynner å glede seg til den sjuende boka allerede. Boka avslører på hvilken side enkelte personer står ved og det kan overraske de fleste. Alt i alt er dette en flott bok som annbefales på det sterkeste å lese hvis du har lest de andre bøkene.

I
Ida – 13.12.2005

– Dette er den sjette og nest siste boken i Harry Potter serien. Lydbøkene av Harry Potter er utrolig bra. Torstein Bugge Høverstad har oversatt bøkene og det er også han som leser dem. Torstein Bugge Høverstad har gjort en fantastisk jobb med henhold til harry Potter. Denne lydboken er fabelaktig. Den er lest inn på en måte som gjør det morsomt å høre på.
Harry Potter har begynt sitt sjette år på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. Han har sitt korteste opphold i Hekkeveien noen sinne. Lord Voldemort har gjennoppstått og Harry er ikke engang trykk under kappen til Humlesnurr. Eventyret fortsetter med en dramatsisk ny vinkel...
Harry Potter er utrolig bra og MÅ leses! Jeg elsker Harry Potter og ildbegeret. Personlig syns jeg dette er en av de beste bøkene i serien. En lesegald 8 åring kan lett lese Harry Potter! Jeg har elsket bøkene hele livet! Anbefales!
N.B les bøkene i rekkefølge!

L
Leselusa – 13.12.2005

– Harry Potter og alle de andre fra Galtvort er tilbake i sitt 6 år på skolen for hekseri og trolldom. Dette året skjer det uten tvil mye spennende, men også noe tist. Det er mørke tider i magiverdenen etter at Voldemort ser ut til å komme sterkt tilbake, noe som fører til strengt vakthold overalt. I frykt for Voldemort få ingen lov til noe, og de fleste butikken på Diagonalalmenningen er stengt. Det "onde" herjer fritt, og Harry, Hermine og Ronny må nok en gang kjempe. Samtidig er det også plass til litt kjærlighet og forelskelse, slik som også forekommer i den virkelige verden.
Og det beste av alt. Det er bare å lene seg tilbake og lytte, man trenger ikke lese selv.

l
lara – 21.08.2005

– Denne boka er en fryd å lese!
Spenningen stiger hele veien - og den er en perfekt opptakt til det som blir finalen i Harry Potter - serien! Selv om boken ikke har en ordentlig slutt - du har bare lyst til å lese videre - så er den perfekt bygget opp, og du blir mer kjent med alle hovedpersonene fra de tidligere bøkene.
Jeg liker spesielt godt at ikke karakterene er statiske, alle har positive og negative sider. Til og med dem du stoler aller mest på, har sine feil - og kjærligheten virker på forunderlig vis. De som tilsynelatende er onde, kan også overraske i denne boken.
Boken er både underholdende og rørende - dere som ikke leser engelsk, kan glede dere til å lese den norske utgaven!

L
Lin – 18.08.2005

– Må bare begynne med å si at dette er en veldig veldig god bok! Anbefaler den på det sterkeste! Det har jo vært ganske stille angående hva som kom til å skje i denne 6 boken.. Ingen som ville si noenting før boken kom ut, og det gjør det sånn at det blir veldig spennende å lese den. Fordi du vet nesten ingenting om hva som skjer! Du lever deg inn i Harry Potter's verden, totalt!! Utrolig bra bok!
jeg vil ikke si noenting om hva som skjer, for da ødelegger jeg spenningen.. men masse skjer! Denne boken kan du bare slappe av inne eller ute i solen hvis du vil det og bare drømme deg bort i... Kos dere!!

H
Harry Potter – 03.08.2005

– Denne boka om Harry Potter har alt, kjærlighet, vennskap, kamp og desverre død. Det sjette året til Harry begynner med at Humlesnurr henter han i Hekkeveien 4. Det er mange overaskeleser i boka sånn som den nye lærer'n i Svartekunster og hvem Halvblods prinsen er.. Harry blir reddet i Eleksir timene av en gammel lærebok som har de rette måtene og lage eleksier på. Harry blir også kraftig forelsket og får seg en kjæreste i denne boka. Denne boka har også sjalusi, mest mellom ronny og Hermine.. Boka har en sjokkerede slutt og en sjokkerende start, boka er en ganske sjokkerede bok. Og anbefales på det sterkeste!

T
Tom Riddle – 30.07.2005

– Boken er det ingen tvil om, du må ha den! Det er en skam og ikke ha lest Harry-Potter serien. Men her befinner vi oss hjemme hos Harry før han skal begynne sitt sjette år på Galtwort. Han har fåt et brev fra Humlesnurr hvor det står at det skal møtes. Hva er så viktig at det ikke kan vente til skolestart? Denne boken må være den hittil beste i serien! Personlig satte jeg meg ned og leste ut boka med en gang.
Det som er litt trist er når den er ferdig, for nå må vi vente kanskje 2 nye år før neste kommer! Anbefales på det beste!

h
hb – 21.07.2005

– som alle andre har jeg gått i to år og ventet på denne boken, og da jeg endelig fikk den i posten satt jeg meg rett ned og begynnte å lese. og der ble jeg sittende i et par dager til boken var ferdig lest. vi møter selvfølgelig att harry potter og alle vennene hans i det de starter på det sjette året ved galtvort. dette er uten tvil den beste boken Rowling har skrevet til nå. en klarer rett og slett ikke å legge den fra seg. den eneste haken med det hele er at det er den nest siste boken i serien om harry potter.
det er en lettlest spenningsroman som alle kommer til å like, men det anbefalles å lese de fem første bøkene før du leser denne....

Oppdag mer

Bøker som ligner på Harry Potter og Halvblodsprinsen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Keto

Jane Faerber
Innbundet 
363,- 399,-

Søstre

Mariangela Di Fiore
Innbundet 
272,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv