Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hulfeber

jakten på Morrigan Kråkh

Tredje bok i suksesserien Ingenlund - universet du aldri vil forlate! Noe ondt brer seg i Ingenlund ... og Morrigan står overfor sin tøffeste utfordring noensinne.

Les mer

336,-

369,- Spar: 33,-

Sendes innen 3 - 10 dager

Morrigan Kråkh er tilbake!

Tredje bok i suksesserien Ingenlund - universet du aldri vil forlate! Noe ondt brer seg i Ingenlund ... og Morrigan står overfor sin tøffeste utfordring noensinne.

Morrigan og bestevennen Hagbart er nå stolte medlemmer av Det vunderlige selskap, men livet er langt fra enkelt. Har Morrigan det som kreves for å bevise at hun hører hjemme i den eksklusive kretsen? Hun må bevise at hun kan mestre de mektige kreftene, sikke de fortærer henne.

Sjokk på toget
En dag mens Morrigan og de andre er på vei hjem, opplever de noe ubehagelig på toget: Et vunderdyr, en leopard med svært menneskelige egenskaper, går plutselig amok. Vunderdyr Jessica og de andre blir redde, hva var det som skjedde med leopardvunen? Vunderdyr pleier å være svært siviliserte. I det Morrigan og vennene klarer å komme seg av toget, får Morrigan øye på et merkelig, grønt glimt i leopardvunens øyne.  

Sykdommen
Angrepet på toget viste seg å være opptakten til en merkelig epidemi. Stadig flere vunderdyr mister tilsynelatende helt kontrollen over seg selv, og rasende kaster de seg over alle som kommer i deres vei. Deretter, når raseriet avtar, eller de er tomme for energi, faller de sammen og havner i koma. Situasjonene er helt uholdbar, både for mennesker og vunderdyr. Enkelte går så langt som til å utvise alle vunderdyrene og ta fra dem rettigheter, mens andre prøver desperat å finne løsningen på mysteriet. Hva er det som får vunderdyrene til å gå amok? 

Store prøvelser, masse spenning
Morrigan blir satt på store prøvelser. Farer lurer bak hver sving, og truer ikke bare henne, men også mange hun er glad i. Hun må grave dypt i seg selv på leting etter en mulig løsning, sånn at det kan settes en stopper for ondskapen.

‘Hulfeber’ er utrolig spennende, det er veldig bra at den er såpass tjukk, for man ønsker bare at den skal vare og vare. Heldigvis kommer det flere bøker om Morrigan og vennene hennes, vi gleder oss allerede! 

Arvtakeren til Harry Potter når nye høyder i denne tredje av ni bøker!

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
559
ISBN
9788241915550
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Hollowpox
Format
21 x 14 cm
Nr
8174237
Serie
Ingenlund 3

Utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

T
Tone – 09.02.2021

– Bra

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hulfeber:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Smak!

Ingvild Wedaa Tennfjord
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv