Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ildprøven

LABYRINTEN VAR BARE BEGYNNELSEN ...

De trodde de var reddet etter at de løste labyrintens gåte. Ingen flere prøvelser. Ingen flere variabler. Og ikke mer løping. Thomas var sikker på at flukten betydde at han og de andre lysningsboerne skulle få tilbake sine gamle liv. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
LABYRINTEN VAR BARE BEGYNNELSEN ...

De trodde de var reddet etter at de løste labyrintens gåte. Ingen flere prøvelser. Ingen flere variabler. Og ikke mer løping. Thomas var sikker på at flukten betydde at han og de andre lysningsboerne skulle få tilbake sine gamle liv. Selv om ingen av dem egentlig visste hva slags liv de hadde å vende tilbake til.

Jordkloden ligger ufruktbar, forbrent av solstormer og uttæret av et nytt, brutalt klima. Regjeringen er oppløst - og med den, lov og orden. Nå er det skrullingene, folk som er dekket av betente sår, og som drevet til morderisk vanvidd av en smittsom sykdom kjent som oppblussingen, flakker omkring i forfalne byer på jakt etter neste offer ... og måltid.

Lysningsboerne er langt fra ferdige med løpingen. Istedenfor frihet befinner de seg nå ansikt til ansikt med en ny prøvelse. De får to uker på seg til å krysse Svimark, verdens mest utbrente område, og komme seg til en trygg havn. Og OND kommer uten tvil til å endre på variablene og øke utfordringene.

Thomas kan ikke la være å lure - finnes nøkkelen til friheten i hans egen hukommelsessvekkede hjerne? Eller kommer han for alltid til å være overlatt til OND?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202423971
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
The scorch trials
Serie
The maze runner 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ildprøven:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv