Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Knust himmel

Skyggeklanen fins ikke lenger. En gruppe omstreifere hersker i furuskogen nå, og den onde lederen deres, Mørkhale, kommer ikke til å gi seg før han har vunnet over de andre klanene også. Olderhjerte er mer sikker enn noen gang på at deres eneste håp er å finne den forsvunne Himmelklanen og sørge for at Stjerneklanens profeti går i oppfyllelse - før Mørkhales grufulle styre gjør slutt på krigerklanene for godt. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Skyggeklanen fins ikke lenger. En gruppe omstreifere hersker i furuskogen nå, og den onde lederen deres, Mørkhale, kommer ikke til å gi seg før han har vunnet over de andre klanene også. Olderhjerte er mer sikker enn noen gang på at deres eneste håp er å finne den forsvunne Himmelklanen og sørge for at Stjerneklanens profeti går i oppfyllelse - før Mørkhales grufulle styre gjør slutt på krigerklanene for godt.
Denne sjette serien av Kattekrigerne er spekket med episke eventyr og gripende intriger. For nye lesere er den en perfekt introduksjon til kattekrigernes verden, mens den for trofaste fans gir et etterlengtet gjensyn med Tordenklanen til Buskestjerne, fra tiden etter Omen fra stjernene.

Detaljer

Forlag
Juritzen jr
Språk
Bokmål
ISBN
9788283570588
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Shattered sky
Serie
Kattekrigerne 33
Kattekrigerne. Serie 6, Skyggetegn 3

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Knust himmel:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv