Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Legenden om Narnia

Vakker pocketutgave av alle de sju Narnia-bøkene i ett bind.
Her får nye og gamle lesere alle historiene i komplett, uforkortet utgave, presentert i den rekkefølgen forfatteren selv anbefalte at man leste dem. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Vakker pocketutgave av alle de sju Narnia-bøkene i ett bind.
Her får nye og gamle lesere alle historiene i komplett, uforkortet utgave, presentert i den rekkefølgen forfatteren selv anbefalte at man leste dem.

For over 50 år siden skapte C.S. Lewis et univers fylt av spenning, fantasi og magi. Han kalte det Narnia, og siden den gang har millioner av lesere over hele verden funnet veien dit gjennom de sju bøkene som er blitt en av barnelitteraturens store klassikere, og som også er dramatisert og filmet.

Medlemsvurdering:
Legenden om Narnia er en av de beste bøkene jeg vet om. Man kommer inn i en fantastisk fantasiverden med mange skapninger man har hørt om før (enhjørninger, kjemper osv). Hver gang Narnia er i knipe kommer/blir noen barn hentet fra menneskenes verden. I starten er det Lucy, Edmund, Susan og Peter, men de er ikke de eneste som får oppleve det fantastiske landet.
Legenden om Narnia er en bok som passer til alle, også som godnattafortelling til de minste. Den har fantastisk bra historie som jeg bare må lese igjen og igjen. Jeg mener også at den er bedre enn Ringenes Herre, og det skal mye til etter min mening...

-mari

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
798
ISBN
9788205406421
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
The chronicles of Narnia
Format
23 x 15 cm
Serie
Narnia
Legenden om Narnia 1-7

Kunders vurdering

L
Linda – 30.08.2016

– Veldig bra bok for mange aldre. Jeg er voksen og har fremdeles glede av disse 7 bøkene :) Jeg liker også at de er satt i den rekkefølgen forfatteren mener at de skal leses.

m
mls – 01.02.2006

– Den "store" Narnia-spillefilmen med dyre spesialeffekter, hollywoodstjerner, og fantastiske kostymer... Den gode, gamle BBC tv-serien som pleide å gå på NRK i jula... allikevel er det noe eget med boka. Sett deg ned og drøm deg bort og la alle bildene komme inne i ditt eget hode. Fortellingene om Narnia er som eventyr, men de varer heldigvis mye lenger! Mange historier, du kan lese og lese og lese - det synes jeg er noe av det beste med Narnia; det tar ikke slutt! Her har du alle bøkene i én, akkurat dét synes jeg er tungt og tungvint. Men Narnia redder 6´ern allikevel!

-
-mari – 03.01.2006

– Legenden om Narnia er en av de beste bøkene jeg vet om. Man kommer inn i en fantastisk fantasiverden med mange skapninger man har hørt om før (enhjørninger, kjemper osv). Hver gang Narnia er i knipe kommer/blir noen barn hentet fra menneskenes verden. I starten er det Lucy, Edmund, Susan og Peter, men de er ikke de eneste som får oppleve det fantastiske landet.
Legenden om Narnia er en bok som passer til alle, også som godnattafortelling til de minste. Den har fantastisk bra historie som jeg bare må lese igjen og igjen. Jeg mener også at den er bedre enn Ringenes Herre, og det skal mye til etter min mening...

I
Ida – 20.12.2005

– Her er endelig samleboken som inneholder alle de 7 Naria bøkene, presentert i den rekkefølge forfatteren selv har anbefalt! Jeg syns Narnia er kjempebra! Bøkene er fantastiske. Filmene er veldig gode, men ingenting kan slå bøkene. Du blir dradd inn i en ny fantastisk verden.
I Legenden om Narnia, møter vil Lucy, Susan, Peter og Edmund. Det hele begynner når lille Lucy tilfeldigvis stikker nesa inn i et kleskap da de er på oppdagelsesferd i et gammelt hus. Plutselig havner hun i en annen verden... Vi følger de fire uadskillelige barna gjennom både lykker og sorger. Vi møter den grusomme heksa Hvit og prinsen Caspian..
Narnia er et fantastisk tidsløst eventyr. Bøkene ble skrevet for over 50 år siden, men er fortsatt på bestselgerlistene over barnebøker..
Dette forstår jeg godt! Jeg elsker Narnia! "Legenden om Narnia" anbefales til alle!

F
Fiola – 22.11.2005

– Dette må være en av mine absolutte favoritter gjennom tidene. Vi har sett noen av eventyrene på julemorgen i årevis. Nå i jula kommer den på kino. Allikevel er det INGEN ting som slår bøkene. Når man leser blir man tatt med på en magisk eventyrferd sammen med de fire barna. Vi får delta i glede, redsel, smerte, tårer og lykke. Man sitter og gisper etter pusten, og tror man har nådd sin ultimate leseropplevese, men før man vet ordet av det tenker man akkurat det samme enda en gang. Man har ikke lest ordentlig eventyr før man har lest denne. Virkelig fantastisk.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Legenden om Narnia:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fanget

Cha Sandmæl
Innbundet 
262,- 299,-
 

Orkanen

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
254,- 279,-
 
Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Nemi
Ny!

Nemi

Lise Myhre
Paperback 
79,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv