Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Løven, heksa og klesskapet

Dette er andre bok i serien om Narnia. Det er gjennom et gammelt klesskap Lucy, Edmund, Susan og Peter kommer til Narnia for første gang. Der hersker den mektige,onde Heksa Hvit i evig snø og is. Sammen med løven Aslan og alle gode krefter i Narnia tar de fire barna opp kampen mot heksa. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Dette er andre bok i serien om Narnia. Det er gjennom et gammelt klesskap Lucy, Edmund, Susan og Peter kommer til Narnia for første gang. Der hersker den mektige,onde Heksa Hvit i evig snø og is. Sammen med løven Aslan og alle gode krefter i Narnia tar de fire barna opp kampen mot heksa.

Medlemsvurdering:
Dette er den beste boken i serien. Jeg elsker narnia og hele den verden. Barn i flere generasjoner kommer til å ha nytte av disse bøkene

Ellinor

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242127877
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
The lion, the witch and the wardrobe
Serie
Narnia
Legenden om Narnia 2

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

E
Ellinor – 15.01.2016

– Dette er den beste boken i serien. Jeg elsker narnia og hele den verden. Barn i flere generasjoner kommer til å ha nytte av disse bøkene

S
SS – 23.03.2006

– Denne boken kom jeg helt tilfeldig over på biblioteket på skolen min. Og det er jeg glad for. Den inneholder bilder fra den nye Narniafilmen samtidig som historien er enkelt forklart. For det første er bildene utrolig fine. Men dette gir også de litt mindre sjansen til å kunne lese og leve seg inn i Narnia-verdenen. Det er bra siden det er utrolig fin verden der en kan "oppleve" mye spennende. Jeg vet i alle fall at denen boken allerede hadde vært kjøpt inn hvis jeg hadde hatt barn. Er nesten sånn at jeg kjøper den til meg selv bare for å få sett på de fine bildene. Anbefales!

-
-meg- – 10.03.2006

– Denne boken var helt fantastisk! Den er kjempe godt skrevet og det går lett an å leve seg inn i den. Boken handler om 4 søsken som kommer til en ny verden, Narnina, der de opplever masse spennende sammen og søsken flokken blir mer sammensveiset. De møter løven Aslan og mange andre snakkende dyr..
I denne boken skriver de også om hvordan de laget filmen, og litt om skuespillerne og regissøren. Det er også en del bilder fra filmen. En kjempe bra bok for deg som liker Narnia og har sett filmen og vil vite mer om den.. Anbefales på det sterkeste. =)

p
ps – 07.03.2006

– Denne boken er helt super! Det er en bra bok, som barn og voksene liker! perfekt hvis mamma / pappa skal lese bok til barna sine når de skal legge seg! det er en eventyr bok som er utrolig bra skrevet. i boken blir vi kjent med to jenter og to gutter. disse er søsken og utrolig glad i hværandre! det er en bok som har en bra begynnelse, høydepunkt og slutt! jeg vil anbefale denne boken til alle barn og undommer. (og voksene som liker bøker med mye fantasi!) den har et bra innhold og er skrevet på en måte sånn at den er lett og forstå!

M
Margrethe – 11.01.2006

– Løven, heksa og klesskapet handler om Peter, Susan, Edmund og Lucy som på merkelig vis kommer til en drømmeverden. I denne verdenen er det dyr som kan snakke, flygende hester, og mye, mye mer& Peter, Susan, Edmund og Lucy skal egentlig bare se litt i Narnia (drømmeverdenen), men så ble de dratt inn i et enormt kappløp mot tida og ikke minst mot heksa Hvit. De må stoppe Heksa Hvit, hvis ikke betyr det 'farvel' for det fantastiske landet Narnia. Sammen med noen venner de får på veien(bevere, kjemper, fauner, mus, hester, løver og mange andre)har de en god kjangse mot Heksa Hvit, men så skjer det noe med Aslan, den store mektige løven, som vil få konsekvenser for hele Narnias framtid.
Dette er en super bok som alle burde lese. Legenden om Narnia omfatter 7 bøker, og dette er den forfatteren har satt som den andre. Likevel er de veldig avsluttende alle sammen! Løven, heksa og klesskapet er den morsomste boka i serien om Narnia. Den er spennende, morsom og trist, og dette utgjør en hærlig blanding! Anbefales for alle!

I
Ida – 11.01.2006

– Løven, Heksa og Klesskapet er den av bøkene i serien om Narnia som har kommet mest inn i rampelyset i det siste. Dette på grunn av nyinnspillingen av boken. Jeg syns løven, Heksa og Klesskapet er veldig bra!
Vi møter søsknene Lucy, Edmund, Peter og Susan. De er på besøk hos en gammel professor. Han bor i ett stortb hus som barna ser sitt snitt i å utforske en dyster regnværsdag. Det er da lille Lucy titter inn i et klesskap og havner i landet Narnia. Og det er her eventyret begynner..
Jeg syns Løven, Heksa og klesskapet er veldig bra, akkurat som de andre Narnia-bøkene. Dette er en bok du må lese om du ikke har lest den før! Anbefales!

I
Ida – 11.01.2006

– Dette er den morsomme bildeboken og boken-bak-filmen boken som er laget i forbindelese med den nyinnspilte filmen om den 2 boken i legenden om Narnia; Løven, Heksa og klesskapet. Denne boken er veldig fin! Den er morsom å bla i og du får se mange bilder bak filmen. Du får også en introduksjon om hvordan filmen har blitt lavet og du får vite litt av hvert både om ressigøren og skuespillerene. Bøkene om Narnia har vært bestselgere internationalt i over 50 år! Historien er tidsløs og meget godt skildret og skrevet.
Personlig liker jeg Narnia veldig godt og spesiellt denne andre boken (som egentlig ble skrevet først!)
Jeg anbefaler denne morsome film-boken til alle som er interresert i Narnia! Den er virkelig morsom å sitte å bla i og jeg likte den veldig godt!

c
crazy – 05.01.2006

– Boken handler om søsknene Lucy, Edmund, Susan og Peter. De må tilbringe en sommer i et stort ganske skummelt hus sammen med en slekting. Søsknene leker gjemsel, og da en av de gjemmer seg i et gammelt klesskap, oppdager de at de gjennom klesskapet kommer til en helt annen verden kalt Narnia. I Narnia er ikke noe som vanlig, her møter de snakkende dyr, nymfer og eventyrlignende skikkelser. Barna får oppleve ondskapen til den Heksa Hvit, og sammen med løven Aslan prøver de å bekjempe ondskapen. En kjempe spennende bok som jeg virkelig anbefaler. Her får du spenning og eventyr så det holder! Kan også suppleres med filmene om Narnia.

M
Margrethe – 02.01.2006

– Legenden om Narnia omfatter 7 bøker. 'Løven, heksa og klesskapet' er den første boken. Den er veldig spennende og kan absolutt anbefales. Løven, heksa og klesskapet handler om Peter, Susan, Edmund og Lucy som under krigen blir sendt bort fra moren og London(som var under konstante bombeangrep), og til en professor på landet. Denne professoren har det veldig travelt, og en dag vil barna utforske huset. Da ender det opp med at Lucy, den yngste, går gjennom et klesskap og finner en helt ny fantasiverden der inne. Noen dage senere blir alle søskenene med, og dette er starten på et voldsomt eventyr med heksa Hvit, dverger, bevere og fauner.
Dette er en fantastisk bok som alle burde få oppleve, både store og små! Den er stappfull av spenning, moro og masse flotte hendelser. Absolutt en fantastisk leseropplevelse..!

E
Eniel – 02.01.2006

– C. S. Lewis' bøker om landet Narnia er for tidløse klassikere å regne, og av alt han har skrevet er Løven, Heksa og Klesskapet mest sannsynlig den mest kjente, helt sikkert mye grunnet TV-serien som de fleste barn kjenner til. Boka regnes som fantasylitteratur, og handler om hvordan fire barn fra England havner i landet Narnia hvor dyr kan snakke og dverger, feer, troll og kjemper lever i beste velgýende. Landet er terrorisert av den onde Heksa Hvit, og barna havner midt i konflikten mellom den gode Aslan og den onde heksa.
Boken er spennende og fengslende med mye dramatikk, og anbefales på det varmeste for barn som like spennede býker.

T
Tirill – 19.11.2005

– Endelig tilbake i Narnia-verden! Alle har vel sett tv-serien som har gått på barne-tv om morgenen i jula. Her er boka som forteller om første gang søsknene Lucy, Peter, Edmund og Susan drar til narnia. Det er Lucy som oppdager det ved en tilfeldighet. Barna leker gjemsel, og hun gjemmer seg i et klesskap som plutselig blir til Narnia. Når hun kommer tilbake er det ingen som tror på henne. Eneste mulighet for å overbevise dem er å vise dem det.
Narnia er en vinterverden hvor heksa Hvit regjerer. Det blir en kamp melllom det gode og det onde som det er veldig spennende å følge med på! Narnia er en fantastisk verden hvor du kan la fantasien løpe løpsk, og alle blir som barn igjen. Les den!

S
SA19 – 23.07.2005

– Dette er den andre boka i serien om eventyrlandet Narnia. Dette er absolutt en av mine favoritter av de sju Narnia-bøkene. Jeg vet ikke helt hva det kommer av, men det har nok noe med at de fire barna Lucy, Edmund, Susan og Peter er hovedpersonene. Jeg tror også jeg kommer i en mer spesiell stemning når jeg leser denne boka. Denne boka er som alle bøkene i Narnia-serien engasjerende, morsomme, spennende og dramatisk på en helt spesiell måte synes jeg. Jeg har lest denne boka flere ganger, og den er like fin hver gang. Og jeg kommer garantert til å lese den flere ganger. Dette er ei bok som passer de fleste aldersgrupper, og jeg anbefaler den på det varmeste.

L
Lucy in the sky – 18.11.2004

– Eg kan huske kor fascinerande denne historia var då eg sjølv var mindre, både bok og ikkje minst på film. Historia om dei fire syskena som går gjennom klesskapet og kjem ut i ei heilt anna verd, der det alltid er vinter men aldri jul, og heksa Kvit regjerer. No les eg den for dottera mi på 7 år, og vi synes det er like spanade begge to, å lese om lille Lucy som treff faunen Tumnus, og korleis dei andre ikkje trur henne før dei kjem inn i Narnia sjølv. Og korleis Edmund vert forheksa og sviktar dei andre. Nokre barnebøker er litt stilleståande å lese høgt, men her er det action frå byrjing til slutt, ingen dødpunkt. Kan anbefale den både til voksna og barn, og kvifor ikkje satse på praktutgåva med masse flotte bilete?

O
Oda Bø, 8 år – 26.10.2004

– Denne boka handler om fire barn som heter Lucy, Edmund, Susan og Peter. Sammen drar de til Narnia og opplever et eventyr.I Narnia kan dyrene snakke, og det finnes dverger og fauner der. I Narnia hersker heksa Hvit evig vinter. De møter Aslan, kongen av Narnia. Edmund tror at heska er snill og drar til slottet. Han forteller hvor søskenene sine er. Heksa vil ta barna. Barna tar opp kampen mot henne. Det jeg syntes var kjekt med denne boka var spenningen underveis. Måten ungene kom til Narnia på var litt mystisk. Det er mystikk i hele boka. Dette er en bok jeg vil anbefale andre å lese.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Løven, heksa og klesskapet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv