Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Råta

Etterlengtet oppfølger fra debutant-sensasjonen «Odinsbarn»!

«Odinsbarn» slutter med den ultimate cliffhangeren: Hirka går gjennom portene, og forlater Ymslanda. Hun velger en ukjent verden, der hun håper å finne familien sin, og et sted å høre til. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Etterlengtet oppfølger fra debutant-sensasjonen «Odinsbarn»!

«Odinsbarn» slutter med den ultimate cliffhangeren: Hirka går gjennom portene, og forlater Ymslanda. Hun velger en ukjent verden, der hun håper å finne familien sin, og et sted å høre til. «Råta» er den andre boken i Ravneringene-serien. Her møter vi Hirka i menneskenes verden, vår verden. Hun kjemper for å overleve uten penger, språkkunnskaper, eller noe som helst grep om vårt moderne liv. Men ting er i ferd med å bli atskillig verre.

Ravneringene er en original, helstøpt og velskrevet norsk fantasyserie for ungdom og unge voksne.


Medlemsvurdering:
Denne serien er det beste som har komt på norsk innen fantasysjangeren! Helt fantastisk, superlativene hagler. Jeg er over meg av begeistring. Vekk meg når bok tre kommer, jeg går i dvale.

Godt voksen kvinne

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242161512
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Serie
Ravneringene 2

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

E
Eva Øvren – 03.02.2018

– Hirka har valgt å forlate alt hun kjenner og er glad i for å redde den hun elsker og verden slik hun kjenner den. Hun er oppvokst med å være annerledes, men hun finner fort ut at hun er forskjellig fra menneskene også. Deres verden mangler alt av liv og magi som hun har vært vant til. Det er også noen som forfølger henne, og hennes kjære Kuro forvandles til noe helt utrolig. Hirka finner ut at hun faktisk har en far, og at hun forventes å hjelpe ham med å oppnå sine mål, selv om de ikke samsvares med hennes egne. Boka inneholder magi og beskrivelse av kulturer som er helt forskjellige. Den får en til å reflektere over våre egne verdier og måter å oppleve oss selv og andre.

G
Godt voksen kvinne – 16.10.2014

– Denne serien er det beste som har komt på norsk innen fantasysjangeren! Helt fantastisk, superlativene hagler. Jeg er over meg av begeistring. Vekk meg når bok tre kommer, jeg går i dvale.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Råta:

Caraval

Stephanie Garber
Innbundet 
244,- 279,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv