Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Såret

Konflikter fører ofte til skader, og i denne boka blir Ranja knivstukket av sin egen bror, Bjarki. En mann som nekter å innse at hans søster lever, men velger å tro at en slem drage bare later som om den er henne. Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Konflikter fører ofte til skader, og i denne boka blir Ranja knivstukket av sin egen bror, Bjarki. En mann som nekter å innse at hans søster lever, men velger å tro at en slem drage bare later som om den er henne.

Kha og Ranja må søke tilflukt, og det gjør de på gården Ranja vokste opp. Men vil resten av familien hennes kjenne henne igjen? Eller vil de også tro at en ond drage har tatt hennes plass?

Dragens Øye - Såret er fjerde bok av seks i denne kritikerroste serien!

Cha Sandmæl er illustratør og serieskaper fra Oppegård. Hen har bachelorgrad og mastergrad i Fine Art fra Aberystwyth University i Wales og praktisk pedagogisk utdanning fra NTNU. Sandmæl er forfatter og tegner av den skeive fantasyserien «Dragens Øye», og har i tillegg laget en Lær å tegne-bok for unge tegnetalenter. «Dragens Øye» har blant annet fått skryt for sitt naturlige fokus på mangfold. Rettighetene til bokserien er solgt til tre land.

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
136
ISBN
9788242978233
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
24 x 17 cm
Serie
Dragens øye 4

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Såret:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fanget

Cha Sandmæl
Innbundet 
262,- 299,-
 

Dypfryst

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
244,- 279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv