Skattejakten

; Malin Falch (Illustratør)

Det er julaften morgen og 7 år gamle Sonja fyker opp og løper forventningsfull mot adventskalenderen sin. Der hun finner en lapp fra onkel Henrik. Den er første gåten i en skattejakt som tar lille Sonja gjennom huset, ut i garasjen og til slutt inn i skogen på jakt etter nordlyset. Les mer
Vår pris
70,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 70,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Det er julaften morgen og 7 år gamle Sonja fyker opp og løper forventningsfull mot adventskalenderen sin. Der hun finner en lapp fra onkel Henrik. Den er første gåten i en skattejakt som tar lille Sonja gjennom huset, ut i garasjen og til slutt inn i skogen på jakt etter nordlyset. I snøen venter en overraskelse, men den er ikke en som onkel Henrik satte ut til henne. Malin Falchs eventyrlige verden utvider seg med denne spesialhistorien som finner sted sju år før handlingen i Nordlys bok 1. Spesialhistorien i juleheftet er stramt komponert og en visuell perle av en fortelling.

Helt siden «Nordlys - reisen til Jotundalen» kom ut tidligere i år, har den tronet på bestselgerlistene og gledet mangt et leserhjerte.

Fakta