Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

The Horse and His Boy

A paperback edition of The Horse and His Boy, book three in the classic fantasy series, The Chronicles of Narnia. This edition is complete with interior art by the original illustrator, Pauline Baynes. Les mer

102,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
A paperback edition of The Horse and His Boy, book three in the classic fantasy series, The Chronicles of Narnia. This edition is complete with interior art by the original illustrator, Pauline Baynes.On a desperate journey, two runaways meet and join forces. Though they are only looking to escape their harsh and narrow lives, they soon find themselves at the centre of a terrible battle. It is a battle that will decide their fate and the fate of Narnia itself.The Horse and His Boy is the third book in C. S. Lewis's classic fantasy series that has drawn readers of all ages into a magical land where horses talk and destiny awaits for over sixty years. This is a novel that stands on its own, but if you would like to return to Narnia, read Prince Caspian, the fourth book in The Chronicles of Narnia.

Medlemsvurdering:
"The horse and his boy" skiller seg utrolig mye fra de andre Narnia-bøkene i handlingen og måten den er skrevet på, hvilket jeg tror gjør at mange ikke føler at de trenger å lese den som en del av serien. Alt fortelles fra Shastas synspunkt, og vi får et veldig bra innblikk i hvordan ting er i Narnia under den tiden Pevensie-barna regjerte. Det jeg synes er spesielt spennende i denne boken er hvordan man får se kulturforskjellene mellom Narnia og Calormen satt opp mot hverandre, og de er ikke så helt ulike fra enkelte konflikter som vi kan finne i vår virkelige verden. En veldig flott bok, som jeg virkelig anbefaler.

Ana

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
HarperCollins Publishers
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
176
ISBN
9780007115594
Utgivelsesår
2001
Format
18 x 11 cm
Serie
The Chronicles of Narnia 3

Om forfatteren

Clive Staples Lewis, born in 1898, wrote many books for adults but the Narnia stories were his only works for children. The final title, The Last Battle, published in 1956, won the Carnegie Award, the highest mark of excellence in children's literature.

Kunders vurdering

A
Ana – 21.08.2010

– "The horse and his boy" skiller seg utrolig mye fra de andre Narnia-bøkene i handlingen og måten den er skrevet på, hvilket jeg tror gjør at mange ikke føler at de trenger å lese den som en del av serien. Alt fortelles fra Shastas synspunkt, og vi får et veldig bra innblikk i hvordan ting er i Narnia under den tiden Pevensie-barna regjerte. Det jeg synes er spesielt spennende i denne boken er hvordan man får se kulturforskjellene mellom Narnia og Calormen satt opp mot hverandre, og de er ikke så helt ulike fra enkelte konflikter som vi kan finne i vår virkelige verden. En veldig flott bok, som jeg virkelig anbefaler.

H
Her – 04.08.2010

– "The Horse and His Boy" er uten tvil en av mine favorittbøker, som jeg har lest flere ganger uten å bli lei. Det som er så flott med denne boken er hvordan C.S. Lewis har klart å legge konfliktene mellom partene i boken nært virkelige verdenskonflikter som rådet på tiden han skrev den, slik at man sitter igjen med noen tanker om det, hvilket engasjerer enda mer. Og dette tror jeg ikke er en tilfeldighet. Dette og mye mer bidrar til dramatikken og spenningen. Samtidig skal det nevnes at dette er en ganske morsom bok, morsommere enn hva jeg trodde da jeg først leste bakpå hva den handlet om.

R
Reina – 04.08.2010

– Denne boken blir ikke kjedelig, enten man er voksen og har lest den mange ganger før, eller om man er et barn som oppdager denne fantastiske Narina-serien for første gang. Jeg oppdager nye ting og forstår mer av hva som faktisk skjer hver gang jeg leser boken. Det er en utrolig spennende og dramatisk bok, og jeg har slukt deler av den uten å klare å legge den fra meg. Den kan sammenlignet med de andre bøkene virkelig trekkes fram som humoristisk, med tanke på hvordan forholdet mellom hestene og deres eiere er, og hvordan det utvikler seg etter hvert. Det skal også understrekes at selv om boken virker å være tatt helt ut av en annen sammenheng enn de andre bøkene, så er ikke det tilfellet og man får en liten smakebit på hvordan Pevensie-barna regjerte, men fra en litt annen side.

S
Si – 13.10.2009

– "The Horse and his Boy" er en bok som har blitt litt bortgjemt blant de andre "Narnia"-bøkene, men den er absolutt like bra og aktuell. "Problemet" med den er vel egentlig at ting ses fra en annen synsvinkel enn fra barna fra "vår" verden, men fra en gutt og hans følge. Jeg synes absolutt denne boken er av de beste, og den er utrolig spennende (kanskje til og med enda mer spennende enn de andre) og innholdsrik. Så sånn sett er det dumt at mange ikke ser den store sammenhengen mellom denne boken og de andre. Absolutt minst like mye verd å lese som de andre bøkene.

A
Avgangs09 – 16.09.2009

– Jeg føler på mange måter at denne boken har falt litt borte blant de andre, og siden den ikke følger noen fra vår verden direkte, kan den virke litt mer uinteressant i begynnelsen. Etterhvert vil man kanskje skjønne litt flere sammenhenger, og da blir det veldig, veldig spennende. Jeg personlig likte denne boken kjempegodt da jeg først var kommet inn i den. Da ble den utrolig spennende, og det var litt fint at den var litt ekstra annerledes fra de andre bøkene, så det ikke blir kjedelig å lese hele serien. For de som er skeptiske til boken fordi den er lite profilert, så vil jeg virkelig anbefale den, for jeg tror mange kommer til å få stor glede av den.

SAS – 15.09.2009

– Hvis noen skulle være bekymret for det å lese historien på engelsk, så er det ingen fare, men heller en fordel. Boken er såpass enkel å lese at man klarer seg også hvis en ikke er supergod i enkelsk, men samtidig er den ikke kjedelig for dem som er litt flinkere. I tillegg er den mye bedre på orginalspråket, uten alle de noen ganger rare oversettelsene. Lewis skriver fantastisk, så da er det bedre at det forblir inntakt. Når det gjelder selve boken, er det kanskje en av de morsomste i serien da Shasta og hesten Bree og deres følgesvenner har et rimelig morsomt forhold, samtidig som den er veldig spennende. Jeg personlig slet med å legge den fra meg til tider.

Sigri – 15.09.2009

– Dette er en litt mer ukjent bok, og selv om mange kanskje vil si at den har litt mindre sammenheng med de andre bøkene, så synes jeg det blir feil. Man får bare sett ting på en litt annen måte og fra en annen side. Akkurat dette gjør boken litt mer spennende, og ny og annerledes sammenlignet med de andre. Og som enkeltbok er den minst like bra som de andre, selv om den skiller seg litt ut. Det jeg syntes var spesielt spennende, var at boken viste en historisk hendelse for Narnia fra en annen synsvinkel enn fra de som naturlig ville ha vært i fokus. Man lurer kanskje litt på hvorfor, men det finner man ut etterhvert. En utrolig spennende bok, som til tider er ganske morsom også.

S
Sigri – 10.09.2009

– For mange vil kanskje "The Horse and His Boy" virke litt fjern og urelevant sammenlignet med de andre bøkene, kanskje litt fordi det er mye som foregår i Calormen, og ikke Narnia, og hovedpersonene fra de andre bøkene spiller en litt annen rolle. Men, jeg syntes det gjorde boken mer spennende, i tillegg til at det var kjekt å se ting fra en litt annen side (det er jo ikke morsomt å lese bøker som ligner for mye på hverandre). Og i tillegg så er dette en ganske morsom bok, når man ser på forholder mellom Shasta og hesten Bree. En spennende bok med mange overraskelser, og man blir aldri lei av å lese.

M
Morta – 03.09.2009

– Dette er den femte boken skrevet om Narnia, men forfatteren anbefaler deg å lese denne som nummer tre i serien. I denne boken er gutten Shasta hovedperson, denne gutten som har levd hele sitt liv sammen med en fisker. Når han en dag blir solgt som slave bestemmer han seg for å rømme sammen med en snakkende hest fra Narnia. De legger på vei til Narnia der de begge kan være frie. På denne ferden treffer de nye venner, havner midt i en kommende krig, og hva er det som forfølger dem?. Dette er en bok i Narnia-serien som utspiller seg mens Peter, Susan, Edmund og Lucy fortsatt er konger og dronninger i landet, og vi får møte noen av dem igjen. Men dette er boka om Shasta og hans ferd mot frihet og hvor han får mer enn han hadde regnet med. Dette er en underholdene ferd gjennom land som ikke ble beskrevet i de andre Narnia bøkerne, så man kan trygt lese denne og bli underholdt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på The Horse and His Boy:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bibelen

Kjell Arild Pollestad
Innbundet 
682,- 749,-
 

Klokker

Christian Martinez
Innbundet 
500,- 549,-
 

Jordet

Robert Seethaler
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv