Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

The Voyage of the Dawn Treader

A paperback edition of The Voyage of the Dawn Treader, book five in the classic fantasy series, The Chronicles of Narnia. This edition is complete with interior art by the original illustrator of Narnia, Pauline Baynes. Les mer

102,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
A paperback edition of The Voyage of the Dawn Treader, book five in the classic fantasy series, The Chronicles of Narnia. This edition is complete with interior art by the original illustrator of Narnia, Pauline Baynes.
A king and some unexpected companions embark on a voyage that will take them beyond all known lands. As they sail farther and farther from charted waters, they discover that their quest is more than they imagined and that the world's end is only the beginning.
The Voyage of the Dawn Treader is the fifth book in C. S. Lewis's classic fantasy series, which has been drawing readers of all ages into a magical land with unforgettable characters for over sixty years. This is a novel that stands on its own, but if you would like to continue to the journey, read The Silver Chair, the sixth book in The Chronicles of Narnia.

Medlemsvurdering:
Akkurat som i "Sølvstolen" gir denne boken en mulighet til å bli kjent med områdene rundt selve Narnia, her i form av øyene. Jeg har alltid synes det var ekstra spennende siden hver øy har sitt eget karaktertrekk, og ikke minst er menneskene de møter på de forskjellige stedene, veldig forskjellige. Dette fører til en god del overraskelser. Det som jeg også synes er fantastisk, er hvordan forfatteren har klart å få så mange mindre historier sydd sammen med hovedhistorien og oppdraget til Caspian. Det er nok det som fører til at denne boken virkelig holder seg spennende hele veien, siden detr alltid er noe nytt. En lydbok jeg virkelig vil anbefale.

Duas

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
HarperCollins Publishers
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
190
ISBN
9780007115600
Utgivelsesår
2001
Format
18 x 11 cm
Serie
The Chronicles of Narnia 5

Om forfatteren

Clive Staples Lewis, born in 1898, wrote many books for adults but the Narnia stories were his only works for children. The final title, The Last Battle, published in 1956, won the Carnegie Award, the highest mark of excellence in children's literature.

Kunders vurdering

D
Duas – 09.08.2010

– Akkurat som i "Sølvstolen" gir denne boken en mulighet til å bli kjent med områdene rundt selve Narnia, her i form av øyene. Jeg har alltid synes det var ekstra spennende siden hver øy har sitt eget karaktertrekk, og ikke minst er menneskene de møter på de forskjellige stedene, veldig forskjellige. Dette fører til en god del overraskelser. Det som jeg også synes er fantastisk, er hvordan forfatteren har klart å få så mange mindre historier sydd sammen med hovedhistorien og oppdraget til Caspian. Det er nok det som fører til at denne boken virkelig holder seg spennende hele veien, siden detr alltid er noe nytt. En lydbok jeg virkelig vil anbefale.

S
Si – 13.10.2009

– Denne boken er vel kanskje den mest varierte av "Narnia"-bøkene, da det hele tiden skjer nye ting på nye steder. Jeg har alltid likt hvordan det er mange eventyr I denne boken, og hvordan de alle fører til en slags slutning eller konklusjon. Dette er utrolig spennende å lese om, og jeg kan garantere at man ikke kjeder seg gjennom denne boken. Det som kanskje er litt spesielt med denne boken er at den ikke utspiller seg I Narnia-området, men på øyene rundt, og da får vi ikke høre om de kjente stedene som finnes rundt omkring i Narnia. Så man føler kanskje en liten mangel på det kjente og kjære. Men dette er absolutt en flott og spennende "Narnia"-bok.

S
SAS – 14.09.2009

– Dette er nok en av de mest innholdsrike bøkene i "Narnia"-serien. Det skjer noe til enhver tid, og det gjør det til en veldig spennende bok. Den er veldig fint bygd opp, slik at det et hovedoppdrag som alt handler om, men samtidig er det forskjellige ting som skjer tilknyttet denne store historien. Det gjør at alle prosessene i letingen etter de sju lordene blir like spennende og morsomme å lese om. Da jeg leste boken for første gang syntes jeg det var litt kjipt at de fire Pevensie-søskene ikke var med, slik de var i de to bøkene før. Dette fordi de bøkene med dem var veldig koselige. Men greia med Eustace er at han havner oppe i mange morsomme situasjoner, hvilket veier opp og gjør boka minst like bra som de før.

S
Sigri – 10.09.2009

– Hvis man liker at det skjer mye, så er dette den beste av "Narnia"-bøkene. Det er noe nytt som skjer til enhver tid, og det er vel det man kan kalle en skikkelig eventyrbok med mange kreative og overraskende vendinger. Den er samtidig litt spesiell da alt foregår på vidt forskjellige steder, både på havet og på øyene. Variasjon i løpet av boken får man iallfall. Det er også en veldig spennende bok. Selv om selve "hovedoppdraget" ikke virker så spenstig, så skjer det så mye på veien at det blir veldig spennende. En bok jeg vil anbefale til alle og enhver, men det beste er å lese de andre som kommer før før man begynner på denne.

M
Morta – 03.09.2009

– Dette er den tredje boken som er skrevet i Narnia serien, men Lewis anbefaler å lese denne som nummer fem. I denne boken er det bare to av de opprinelige Penvensy-søsknene som har en rolle, Edmund og Lucy, men de får selskap av fetteren sin Eustace. Når de blir sugd inn i Narnia igjenom et bilde befinner de seg i Prins Caspians skute. Caspian skal legge ut på en ferd for å finne syv bortforviste grever. Dermed drar de til land som ingen vet noen ting om, det blir en farefull ferd med en klagende Eustace. Her får vi igjen se en ny side av Narnia, og man får oppleve øyer med skapninger og historier man ikke kan forestille seg. Man møter igjen mange av skapningene fra forrige bok som Caspian og Rippipip, så dette er helt klart en klassikker og en av de beste i Narnia serien.

S
SA19 – 27.02.2005

– Dette synes jeg er den mest innholdsrike boken i Narnia-serien. Det skjer noe hele tiden, og det gjør den til en bok det er kjempemorsomt å lese. det er heller ikke bare konsentrert om en hendelse, men mange småting. Men det ar ikke mye og uoversiktelig selv om de var flere hendelser. Det som er litt dumt er at Peter og Susan ikke er med i denne boka, men det legger man ikke alltid merke til. Men jeg synes dette er en av de beste Narnia-bøkene, og den må bare leses. Selv om boka kan regnes som fantasy, synes ikke den er helt "fantasy" tvers gjennom. Jeg vil i alle fall anbefale denne til ungdom og barn, og kanskje for voksne som liker eventyr også.

Oppdag mer

Bøker som ligner på The Voyage of the Dawn Treader:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv