Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Trollmannen fra Oz

Et fugleskremsel uten hjerne, en hjerteløs blikktømmerhogger, en løve uten mot og lille Dorothy som vil hjem til tante Em og onkel Henry.
Men trollmannen fra Oz vil bare hjelpe dem hvis de kan utføre et bestemt oppdrag. Les mer

159,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Et fugleskremsel uten hjerne, en hjerteløs blikktømmerhogger, en løve uten mot og lille Dorothy som vil hjem til tante Em og onkel Henry.
Men trollmannen fra Oz vil bare hjelpe dem hvis de kan utføre et bestemt oppdrag...
Trollmannen fra Oz er en av verdens mest kjente barnebokklassikere, første gang utgitt i USA i 1900. Fortellingen har siden gledet millioner av lesere og er kjent både fra film, teater og musicaler og TV.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242130501
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
The wonderful wizard of Oz

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

E
Elisabeth – 23.06.2020

– Fortsatt spennende historie å lese høyt for barn! Mine var 10 og 12 når vi leste den, de ble veldig fasinert over hvor gammel boken var!

O
Oz-gutten – 27.07.2006

– Dorothy er ei foreldreløs jente som bor på en gård sammen med sin tante, onkel og hunden Toto. En dag kommer det en syklon og løfter huset hun bor i - og dermed også Dorothy og hunden Toto - og bærer dem med seg langt av gårde til et ukjent sted som heter Oz. Dorothy blir hyllet som en heltinne siden huset lander på en ond heks, men selv er hun bare opptatt av å komme hjem. Hun oppsøker en snill heks og ber henne om hjelp, men heksen sier at hun ikke kan hjelpe Dorothy og råder henne til å oppsøke den store trollmannen i Oz. Så hun legger ut på vei. Et fugleskremsel uten hjerne, en blikktømmerhogger uten hjerte og en løve uten mot blir hennes venner og hjelpere. Hvordan det går videre kan du selv høre om i denne fantasifulle klassikeren, som ble utgitt første gang i USA i 1900. Forfatteren mangler definitivt ikke fantasi. Dette er en eventyrlig, morsom og spennende historie om bl.a. vennskap og selvillit. Oppleseren er veldig flink og det er mye bra musikk i denne lydboka, som har en varighet på mer enn fire timer. En verdenskjent historie i høy klasse. Bra lydbok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Trollmannen fra Oz:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv