Utenfor sporet - 
   Máret Ánne Sara
  
   Máret Ánne Sara
  
   Per L. Boine

Utenfor sporet

; Máret Ánne Sara (Oversetter) ; Per L. Boine (Oversetter)

Serie: Sanne og Lemme 2

Utenfor sporet er den andre boken i serien av Máret Ánne Saras ungdomsromaner om søsknene Sanne og Lemme som har havnet i en annen verden. Der forsøker de å fatte hvordan og hvorfor de er der i reinsdyrs skikkelse. Les mer
Vår pris
325,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 325,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Utenfor sporet er den andre boken i serien av Máret Ánne Saras ungdomsromaner om søsknene Sanne og Lemme som har havnet i en annen verden. Der forsøker de å fatte hvordan og hvorfor de er der i reinsdyrs skikkelse. Samtidig som de forsøker å finne veien tilbake til menneskeverdenen må de kjempe for livet. Der oppdager de også at problemene som truer den underjordiske tilværelsen er følger av handlinger i menneskenes verden.
I den nye boken får du følge søsknenes søken og kamp for å finne veien hjem til menneskenes verden ... hvor nye utfordringer og farer venter.
Utenfor sporet er en oversettelse fra samisk av Máret Ánne Sara sin bok Doaresbealde doali, 2014, den andre boken i en dramatisk og spennende fantasy fortelling. Hennes første bok, debutromanen Ilmmiid gaskkas (Mellom verdener), var nominert til Nordisk råds barne- og ungdomslitteraturpris 2014.

Máret Ánne Sara er kunstner, journalist og forfatter som har vokst opp i reindrifta og bor i Guovdageaidnu - Kautokeino.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: DAT
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 326
ISBN: 9788290625912
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Doaresbealde doali
Alder: Ungdom
Format: 21 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger