Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Vindeltorn

Fra Norge til USA og hjem igjen. «Vindeltorn» er et internasjonalt fantasy-eventyr - allerede før utgivelse spådd klassikerstatus, og sammenliknet med de største innen sjangeren.

Noe er galt i det gamle huset familien til Lin har leid, det er hun sikker på. Les mer

299,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Fra Norge til USA og hjem igjen. «Vindeltorn» er et internasjonalt fantasy-eventyr - allerede før utgivelse spådd klassikerstatus, og sammenliknet med de største innen sjangeren.

Noe er galt i det gamle huset familien til Lin har leid, det er hun sikker på. Klokkene tikker for sakte. Rosebedet er dekket av rim, selv i øsende regnvær. Og når en mystisk nøkkel merket «Vindeltorn» dukker opp, finner Lin en sprekk i kjellerveggen. En portal til en verden ved navn Sylver.

I dette snødekte riket bor alle døde dyr som en gang har elsket et barn. Lin blir til sin store glede gjenforent med Rufus, kjæledyret hun begravde under rosebusken. Men sammen må de finne den forsvunne Vinterfyrsten hvis de skal redde Sylver fra undergang. Og de er ikke de eneste som jakter på gutten denne natten. I mørket lurer en mann med skyggemunn, klar til å sette klørne i den aller siste Vinterfyrste.

Sitrende spenning og uforglemmelige rollefigurer venter leserne i «Vindeltorn», det magiske eventyret som utvilsomt vil bli en klassiker.

«Varm og stolt som et eventyr fra Narnia . og like spennende som Harry Potter!»
Tor Åge Bringsværd

Medlemsvurdering:
Denne boka er fortryllende, spennende og har en drivende bra historie. I vår familie er det å høre lydboka under adventstiden blitt en fast tradisjon som både store og små elsker.

Arnech

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242160669
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
The twistrose key

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

A
Arnech – 10.03.2019

– Denne boka er fortryllende, spennende og har en drivende bra historie. I vår familie er det å høre lydboka under adventstiden blitt en fast tradisjon som både store og små elsker.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vindeltorn:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv