Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Caraval

Caraval skjøt opp på bestselgerlistene umiddelbart da den kom ut, og har blitt beskrevet som Hunger Games møter Night Circus. Dette er en skikkelig eventyrlig slukebok! Les mer

244,-

279,- Spar: 35,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Det store spillet

 

Caraval skjøt opp på bestselgerlistene umiddelbart da den kom ut, og har blitt beskrevet som Hunger Games møter Night Circus. Dette er en skikkelig eventyrlig slukebok!

Scarlett har aldri forlatt den lille øya hvor hun har vokst opp med lillesøsteren sin og den strenge faren deres. Drømmen om å delta i det eventyrlige spillet Caraval har vært hennes trøst i hele oppveksten. Når Scarlett blir lovet bort til en greve, tror hun alt håp er ute for å få delta på det legendariske årlige Caraval-spillet, der publikum er en del av forestillingen. Samme hva du har hørt om Caraval, heter det seg, kan det ikke måle seg med sannheten. Det er mer enn bare et spill eller en forestilling. Caraval er det nærmeste du kommer magi …

Invitasjonen
Plutselig får hun invitasjonen hun har ventet på hele livet. Søsteren og en mystisk seiler hjelper henne å rømme til Caraval. Men når søsteren blir kidnappet av spillmesteren må Scarlett finne sin egen vei gjennom spillet. Finner hun igjen søsteren vil hun få innfridd et ønske. Til tross for at hun har blitt fortalt at alt som skjer under Caraval er en forestilling, blir hun fort dratt inn i et spill om kjærlighet, sorg og magi. 

 

«Caraval is The Night Circus junior, ispedd en dæsj Alice i eventyrland og drysset med Fantasy Island.»
The New York Times Book Review

«The Hunger Games møter Night Circus i en fascinerende beretning om to søstre som vikler seg inn i et dødelig spill. Vi gir den en A-»
Entertainment Weekly

«Fortryllende.»
US Weekly

«En storslått debut, en beretning om kjærlighet, tap, oppofrelse og håp som trollbinder leserne.»
Publishers Weekly, starred review

 

Medlemsvurdering:
Forfatteren skildrer en fantasiverden på høyde med bøkene Divergent og Harry Potter! Denne slukte flere i familien rått! Dette er en av få bøker jeg kunne ønske å se en filmversjon av! Håper på en oppfølger til denne veldig snart! Anbefaler Caravel på det sterkeste om du er en person som liker science fiction, mysterier og romantikk.

Hege

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
356
ISBN
9788203262395
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Caraval
Format
23 x 15 cm
Nr
8099812
Serie
Caraval 1

Kunders vurdering

H
Hege – 28.07.2017

– Forfatteren skildrer en fantasiverden på høyde med bøkene Divergent og Harry Potter! Denne slukte flere i familien rått! Dette er en av få bøker jeg kunne ønske å se en filmversjon av! Håper på en oppfølger til denne veldig snart! Anbefaler Caravel på det sterkeste om du er en person som liker science fiction, mysterier og romantikk.

T
Trine – 25.07.2017

– Hadde ventet meg litt mer av boken. Den er litt tam, og samtidig veldig rotete/kaotisk i måten historien går fremover på. Om det kommer en fortsettelse vil jeg ikke stå først i køen for å kjøpe den.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Caraval:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dropout
99,-

Dropout

Annette Münch
Innbundet 
99,- 279,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv