Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Kjemiske hjerter

Denne uimotståelige historien handler om den første kjærligheten, knuste hjerter og de gylne stingene som syr dem sammen igjen. Perfekt for alle som liker John Green! Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Den store kjærligheten

Denne uimotståelige historien handler om den første kjærligheten, knuste hjerter og de gylne stingene som syr dem sammen igjen. Perfekt for alle som liker John Green!

Henry Page har aldri vært forelsket. Han ser på seg selv som en håpløs romantiker, men den store, hjertebankende, kan-ikke-spise, kan-ikke-sove - forelskelsen har bare ikke truffet ham ennå. Henry har vært fornøyd med å konsentrere seg om skolen, om å få ålreite karakterer, og kanskje til og med bli redaktør for skoleavisen. Så - den tredje tirsdagen i tredjeklasse på high school – skjer det. Grace Town dukker opp i klassen hans.

Grace er ikke akkurat en Henry ville tenke på som drømmejenta. Hun går med stokk, kler seg i altfor store gutteklær, og bryr seg fint lite om utseendet. Det er ingen tvil om at noe ved Grace har gått i stykker, men for Henry gjør det henne bare enda vakrere, og mer enn noe annet vil han hjelpe henne å bli hel igjen. Henry kjenner, med hele seg, at fra nå av vil ingenting bli som før.

«Uimotståelig, romantisk og hjerteknusende»
The Bookseller

 

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
318
ISBN
9788205490826
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Our chemical hearts
Format
21 x 14 cm
Nr
8099774

Kunders vurdering

M
Maria – 13.07.2017

– Herlig og sår bok, med sine hemmeligheter, dramatisk brennhete følelser og begjær, knuste drømmer, og erfaringer som skal komme til å forme en for alltid, på godt og vondt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjemiske hjerter:

Caraval

Stephanie Garber
Innbundet 
244,- 279,-

Audiens

Anne Gunn Halvorsen
Innbundet 
262,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Caraval

Stephanie Garber
Innbundet 
244,- 279,-

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv