Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Utvelgelsen

Én prins. 35 jenter. For 34 av dem er Utvelgelsen deres livs sjanse. For America Singer betyr Utvelgelsen at hun må forlate alt hun har kjært. Så møter hun prins Maxon, og alt hun trodde hun visste, snus på hodet . Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Én prins. 35 jenter. For 34 av dem er Utvelgelsen deres livs sjanse. For America Singer betyr Utvelgelsen at hun må forlate alt hun har kjært. Så møter hun prins Maxon, og alt hun trodde hun visste, snus på hodet ...Hunger Games møter The Bachelor - dette er en ungdomsserie som har tatt verden med storm! «The Selection» er solgt til 37 land og topper bestselgerlister verden over. Den første filmen er allerede på vei og får premiere i 2017.Bok nummer to, «Eliten», lanseres i mai 2016. «Den Ene», den siste boken i trilogien, lanseres i august 2016.Om forfatteren:Kiera Cass har skrevet de fire bøkene i Selection-serien, samt den enkeltstående romanen «Sirenen», som alle har toppet New York Times bestselgerliste. Hun tok mastergraden sin ved Radford University og bor nå i Christiansburg i Virginia sammen med familien. Du kan lese mer om Kieras bøker, videoer og forkjærlighet for kake på www.kieracass.com.

Medlemsvurdering:
Min datter på 13 år sluker disse bøkene av Kiera Cass. Hun har dysleksi, og har faktisk aldri lest en hel bok. Før hun kom over disse! Endelig er leseinteressen vekket :-)

Monica Semb

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Bokmål
ISBN
9788241952739
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
The selection
Serie
The selection 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

M
Monica Semb – 15.11.2018

– Min datter på 13 år sluker disse bøkene av Kiera Cass. Hun har dysleksi, og har faktisk aldri lest en hel bok. Før hun kom over disse! Endelig er leseinteressen vekket :-)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Utvelgelsen:

Eliten

Kiera Cass
Nedlastbar lydbok 
179,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv