Rabattkode: skuddår for -29% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Blodmåne

De tre venninnene, Benni, Sara og Vanja sjekker inn på høyfjellshotellet Overblikk en iskald januardag. Det er Bennis far, Henrik, som for kort tid siden har kjøpt hotellet … usett. Når de ankommer hotellet, oppdager de at det er helt annerledes enn på bilder i prospektet!

Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Sendes innen 1 virkedag

Hotell Skrekkelig

Benni, Vanja og Sarah ankommer Hotell Overblikk og forventer å bli møtt av den gamle eieren. Men det er ingen som møter dem, og det ser ut som det ikke har vært folk der på årevis. Det flyter av mugne banankasser og annet skrot, og det er iskaldt. På bilder i prospektet ser hotellet helt annerledes ut, med lekkert svømmebasseng og trivelige rom. Men da de etter mye leting finner bassenget, er det tydelig at det er lenge siden noen har plasket her. Bassenget er tomt, flisene er sprukket og alt er møkkete.

Men hva driver Annes mor, med? Hva skal hun med øks til stadighet? Og hvor har det blitt av den forrige eieren?

Vaktmesteren

Utenfor treffer de en kvinne som kaller seg vaktmester. Hun virker ganske skummel. Om natten våkner Vanja av rare lyder, og i lysstripen under døren ser hun noe som beveger seg i peisestuen utenfor. Hun fryser, og det virker som noen har løsnet haspene på vinduet. Nedenfor vinduet ser hun tre skikkelser.

Vaktmesteren bor på hotellet sammen med datteren Anne. Moren er svært streng og gir Anne en ørefik rett som det er. Anne har aldri gått på skole i bygda, og faren gikk gjennom isen og druknet for 12 år siden.

Banking og skriking

Anne er mye redd. Hun hører lyder og ser skikkelser selv om det ikke lenger er gjester på hotellet. Før de tre jentene kommer! Anne vil gjerne bli kjent med dem, og særlig den ene som hun syns er nydelig, for Anne har noen følelser som ikke er forenlig med moras gudstro, og de må for all del holdes skjult.

Men hva driver Annes mor, med? Hva skal hun med øks til stadighet? Og hvor har det blitt av den forrige eieren?

Venninnene finner ut at det er brent klær og dokumenter i peisen. Det er ikke dekning på telefonene og den gamle fasttelefonen er taus. Og er det ikke mange rare lyder, som skriking og banking, som kommer og går? Jentegjengen skjønner at dette blir et skrekkelig opphold på det de trodde skulle være et luksushotell.

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
179
ISBN
9788241960130
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 14 cm
Nr
8216517

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Blodmåne:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Matoma
Ny!

Matoma

Stian Hjelvin Andersen
Innbundet 
349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv