Midt i en rose - Martin Widmark

Midt i en rose

; Ola Skogäng (Illustratør) ; Tor Fretheim (Oversetter)

«en vakker og dramatisk historie fra Stockholm i mellomkrigstida, hvor Stefan leter etter skjulte svar på mysteriene rundt morens død. [...] lett å lese, lett å like, lett å se for seg som film.»

, @bokmorten på Instagram
Vi er i Stockholm tidlig på 1900-tallet. Vinteren nærmer seg. 12-åringen Stefan og faren hans prøver å leve videre etter at moren døde tidligere denne høsten. Det heter seg at hun tok livet av seg. Men en dag finner Stefan et brev moren skrev like før hun døde. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vi er i Stockholm tidlig på 1900-tallet. Vinteren nærmer seg. 12-åringen Stefan og faren hans prøver å leve videre etter at moren døde tidligere denne høsten. Det heter seg at hun tok livet av seg. Men en dag finner Stefan et brev moren skrev like før hun døde. Det fører han ut i den iskalde byen. Her finner han stadig nye ledetråder som peker i retning av at moren slett ikke tok livet av seg. Ganske snart oppdager Stefan at han blir forfulgt. Ikke bare det: Han er i livsfare. Med mot og kløkt kjemper Stefan mot klokken og en farlig drapsmann som kommer stadig nærmere. Det gjelder å tenke raskt, for gjør han en feil, kan det være det siste han gjør.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 128
ISBN: 9788202585266
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: I rosens mitt
Alder: Barn 9-12
Format: 22 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger