Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tvillingene

"Soluna: Tvillingene er et imponerende anslag, og viser at Camilla Dahlstrøm kan tegne opp et troverdig karakterunivers."

Ruth Hege Halstensen, Empirix

Aiden og Tanwen blir brått gjenforent etter å ha vokst opp på hver sin side av en todelt verden. Tanwen lengter etter frihet, og Aiden leter etter sannheten. For hvem var egentlig de maskerte skikkelsene som drepte moren deres? Sammen drar tvillingene på en reise der de må lære å stole på hverandre, bruke magi sammen, og bekjempe de onde kreftene som splittet dem opp da de var små. Les mer

329,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Aiden og Tanwen blir brått gjenforent etter å ha vokst opp på hver sin side av en todelt verden. Tanwen lengter etter frihet, og Aiden leter etter sannheten. For hvem var egentlig de maskerte skikkelsene som drepte moren deres? Sammen drar tvillingene på en reise der de må lære å stole på hverandre, bruke magi sammen, og bekjempe de onde kreftene som splittet dem opp da de var små.

Camilla Dahlstrøm (f.1993) er fra Bærum og bor i Trondheim. Hun har en master i industriell design fra NTNU og jobber som interaksjonsdesigner og illustratør, Camilla har tegnet hele livet, og dette er hennes første tegneserieroman.

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
141
ISBN
9788242977359
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Tvillingene
Format
24 x 17 cm
Serie
Soluna 1

Bla i boka

Anmeldelser

"Soluna: Tvillingene er et imponerende anslag, og viser at Camilla Dahlstrøm kan tegne opp et troverdig karakterunivers."

Ruth Hege Halstensen, Empirix

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tvillingene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vinland

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv