Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bukkene Bruse drar til syden

«Likte du Bukkene Bruse, kommer du til å elske ... Bukkene Bruse. (...) Det er altså fortsatt spenst og overskudd i både tekst og bilde her, og mye å snakke om på hvert oppslag.»

Silje Bekeng-Flemmen, Bokmagasinet, Klassekampen

Endelig er Bukkene Bruse tilbake! Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. Hele vinteren hadde de spinket og spart på høyet. De hadde spart penger også, for i år skulle de dra til Syden.De skulle ikke på noen luksustur akkurat, men den største bukken hadde funnet et sted som var både billig og bra. Les mer

329,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Endelig er Bukkene Bruse tilbake! Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. Hele vinteren hadde de spinket og spart på høyet. De hadde spart penger også, for i år skulle de dra til Syden.De skulle ikke på noen luksustur akkurat, men den største bukken hadde funnet et sted som var både billig og bra.

Så da pakket de badebukser, kosedyr og solbriller - og vannpistol - i tilfelle det er troll i Syden, men det er det jo ikke. For troll tåler jo ikke sol ... Bli med de tre bukkene til flyplassen, til flyet og helt til Syden!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202664701
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Serie
Bukkene Bruse 4

Lytt til utdrag

Anmeldelser

«Likte du Bukkene Bruse, kommer du til å elske ... Bukkene Bruse. (...) Det er altså fortsatt spenst og overskudd i både tekst og bilde her, og mye å snakke om på hvert oppslag.»

Silje Bekeng-Flemmen, Bokmagasinet, Klassekampen

«Bukkene Bruse drar til Syden» er en tøysete bildebok med god moral. Rørvik og Moursund har funnet suksessoppskriften. De tar fatt i det kjente og skaper lattervekkende overraskelser når de blander gammelt og nytt. (...) Gry Moursund oppviser en herlig kombinasjon av søtt og skummelt i de fargeglade tusjtegningene sine. (...) Også Rørvik liker detaljer. Han leker med språket og tar tydelig hensyn til at denne teksten skal leses høyt. Den skal få liv når den fremføres av en voksen.

Anne Cathrine Straume, NRK

«Ny sjarmoffensiv fra Norges mest populære geitebukker. Få andre norske småbarnsserier klarer å mikse spenning og humor på like sjarmerende og visuelt slående vis. De får det til å se så lett og tilforlatelig ut, enda så mange detaljer det er som spiller sammen i en gjennomført helhet. (...) Du trenger ikke ha vært i Syden selv, for å ha moro av denne sydenturen.»

Marie Kleve, Dagbladet

«... tar absolutt Syden på kornet»

Gerd Elin Sandve, Dagsavisen

«Det er så man nesten kan høre den ugne skrekkfilmusikken i bakgrunnen mens de intetanende Brusebrødrene koser seg på stranden. Leseren skjønner at bukkene blir lurt lenge før de skjønner det selv, og det skaper spenning. (...) det skal godt gjøres å overraske lesere som kjenner bukkenes strabaser fra før. Og det er kanskje heller ikke poenget. For målgruppa vil dette sikkert være et hjertelig gjensyn.»

Mette Moe, Barnebokkritikk.no

«Fin balanse mellom trolljakt og læring.» «TABUHUMOR SOM TREFFER» «Fungerer fremdeles me-heeget godt» «...tar fint vare på de kjente elementene i serien. Her settes eventyrfigurene igjen inn i en moderne hverdag (...) På den ene siden handler det om et dramatisk møte med trollet i en uventet nåtidssituasjon. På den annen side gir bøkene en trygghetsskapende sosialisering av barn til nye situasjoner som de skal mestre: badeland, gamlehjemsbesøk, skolestart og ferietur.»

Morten Olsen Haugen, Aftenposten

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bukkene Bruse drar til syden:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv