Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bukkene Bruse og julenissen

«Dei kommersielle interessene bak det veksande brusebukkimperiet er sjølvinnlysande, men bøkene til Bjørn F. Rørvik og Gry Moursund er ekte vare: Her finn du meir kvalitet og substans enn bak lukene i årets sjokoladekalender.»

Eivind Myklebust, Bokmagasinet, Klassekampen

Moro for småtroll

Her er de igjen! Bukkene Bruse skal møte julenissen for første gang. Hvis det ER julenissen da?

Les mer

199,-

349,- Spar: 150,-

Sendes innen 1 virkedag

Bøker 3 for 2 Velg flere her

Runhild

Skrevet av: Runhild, Redaktør

Her er de igjen! Bukkene Bruse skal få møte julenissen for første gang. Hvis det ER julenissen da?

Bukkene Bruse har vært på badeland, reist til syden og begynt på skolen. Nå skal de endelig få møte julenissen! Men er det ikke noe muffens med den nissen ... ?

Bukkene Bruse-serien har eventyrlig suksess. Bjørn Rørviks humor og Gry Moursunds geniale, lekne tegninger får fram latteren hos både små og store. 

I romjula kommer filmen Bukkene Bruse på badeland. Låta til filmtraileren Badebussen er allerede en av de mest spilte på Spotify i Norge i år. I mellomtiden er det bare å kose seg med bok.

Tips: Det er kommet en helt herlig kokebok også, med de 25 beste oppskriftene fra bukke-brødrenes eventyr: Pasta La Dusta, rullekake à la trollnese, DJ Mømøs milkshake, Snurre Snabels pizzasnurrer, Sydendrinker fra Hotell Zanzibar, Melkebartens sjokoladekake og mye mere. Nam!

Bøkene passer for barn fra tre år og (langt) oppover.

Vi anbefaler

— Genialt og utrolig gøy. Det er lenge siden jeg har ledd så godt!

Runhild Skjølaas

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
42
ISBN
9788202759681
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Bukkene Bruse og julenissen
Format
27 x 24 cm
Nr
8220433
Serie
Bukkene Bruse 5

Om forfatteren

Bjørn F. Rørvik har skrevet en hel haug gøyale bøker og kan ellers ganske mye om fugler og dyr. Han liker å reise rundt i Norge på forfatterbesøk til barn i alle aldre. I tillegg til suksessene med de humoristiske seriene om Bukkene Bruse, Reven og Grisungen og mesterdetektiven Purriot (der alle figurene i fortellingen er grønnsaker), har han laget mange tøysete og lettleste gåte- og vitsebøker. Han er også skaperen av To små riddere.

Gry Moursund har skapt megasuksessen Bukken Bruse sammen med Bjørn F. Rørvik. Hun fikk Kulturdepartementets illustrasjonpris for de fantasifulle og lekne tegningene i Bukkene Bruse på Badeland og i 2013 ble boka kåret til Årets bildebok i Sverige.

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Anmeldelser

«Dei kommersielle interessene bak det veksande brusebukkimperiet er sjølvinnlysande, men bøkene til Bjørn F. Rørvik og Gry Moursund er ekte vare: Her finn du meir kvalitet og substans enn bak lukene i årets sjokoladekalender.»

Eivind Myklebust, Bokmagasinet, Klassekampen

«Verdens kuleste troll skaper juletrøbbel i dette slitesterke konseptet. ... de (holder) fortsatt koken. Mye tyder på at årets utgivelse, Bukkene Bruse og julenissen, kommer til å bli en bestselgende julepresang. For å parafrasere bukkenes lydmalende breking: Det er FORTJEEEEENT!»

Mette Moe, Barnebokkritikk.no

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bukkene Bruse og julenissen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Supermark
3 for 2

Supermark

Julia Donaldson
Innbundet 
149,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv