Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bukkene Bruse på badeland

"Dette er morsom lesning for hele familien. Stort bedre enn dette blir det ikke!"

Elisabet Høye, Foreldre & Barn

Bukkene Bruse er på vei til setra. Da får de øye på et nytt skilt: Badeland - 200 meter, står det.

- Kan vi ikke heller dra dit i år? spør den mellomste bukken. - Det er så kjedelig oppe på setra. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Bukkene Bruse er på vei til setra. Da får de øye på et nytt skilt: Badeland - 200 meter, står det.

- Kan vi ikke heller dra dit i år? spør den mellomste bukken. - Det er så kjedelig oppe på setra.

- Please, sier den minste. - Da trenger vi ikke gå over brua heller. Det er så skummelt med det trollet.

Den største bukken gir etter og bukkene Bruse drar på badeland. Men tror du at de slipper unna trollet?

Medlemsvurdering:
En hysterisk morsom bok for både store og små. Vi lo så tårene trillet både første og andre gangen vi leste den. Anbefales på det varmeste hvis man har små barn i hus!

Anna

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202412852
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Serie
Bukkene Bruse 1

Lytt til utdrag

Anmeldelser

"Dette er morsom lesning for hele familien. Stort bedre enn dette blir det ikke!"

Elisabet Høye, Foreldre & Barn

"Språket er godt, lett og ledig. Det vil ikke være noe problem for barn å følge med på historien eller dramaturgien. Det er en god flyt gjennom hele fortellingen og boka har en passelig lengde. De minste og de mellomste vil nok både falle for, og nyte denne boka!(...) Jeg vil gi denne boka litt ekstra applaus for fantastiske illustrasjoner, de er utrolig sjarmerende."

Maria Ludvigsen, Uriks.no

"Norska Bockarna Bruse på badhuset med text av Björn F Rörvik och illustrationer av Gry Moursund är bland det roligaste jag sett i bilderboksgenren. Vad som gör boken unik är att de har lyckats härma det naiva. Rörviks berättande som utgår från bockarna Bruse påminner mycket om hur barn använder sig av sagor i sina lekar. (...) Jag påstår att detta är ett mästerverk. Boken har varit min följeslagare under flera månader och de flesta som jag visat den för har varit väldigt förtjusta."

Karin, Barnboksbildens vänner

"I denne forbløffende kloke og morsomme nyversjonen har Bjørn Rørvik lagt handlingen til vår tid, og gjort trollet til en utagerende bølle av den typen som alle barn kjenner minst en av (...) Det har blitt en kraftfull, fargesterk og energisk bok, og ikke minst har det blitt ei moderne bok, i sin miks av levende eventyrtradisjon og barns samtidskultur."

Morten Haugen, Adresseavisen

"Denne annerledesversjonen av Bukkene Bruse er den beste barneboka jeg har lest på lenge. Den har alt: En stor porsjon humor, høy gjenkjennelsesfaktor, fantastiske illustrasjoner, tidsriktig og godt tilpasset tekst både til mange barns hverdag og til illustrasjonene, den er passe lang til å lese på senga og den er til og med litt pedagogisk (...) kan anbefales foreldre som leser for sine søte små, men også for større barn, helt opp til tredje klasse. Og egentlig for voksne også. Helt herlig!"

Kine Søreng Hernes, Gudbrandsdølen Dagningen

"Snakk om å gjøre en vilter ny vri, virkelig fornye den, uten å ødelegge den opprinnelige historien! (...) Selv om tegningene skiller seg langt fra de trauste bukkene jeg husker fra barndommens eventyr, så er duoen Moursund og Rørvik tro mot den, fra a til å. Og jeg bare må nevne det. Trollet. For et troll! En krysning mellom Mummidalens Hufsa og Knerten på boler. Fargebruken er spenstig og detaljene vil gi leserne nye oppdagelser gang på gang."

Anita Hartviksen Ravn, Rana Blad

Kunders vurdering

A
Anna – 06.10.2016

– En hysterisk morsom bok for både store og små. Vi lo så tårene trillet både første og andre gangen vi leste den. Anbefales på det varmeste hvis man har små barn i hus!

M
MB – 24.07.2016

– KJempekjekk barnebok for både barn og voksne

I
ILH – 27.09.2013

– Etter noen runder med bukkene bruse eventyret kastet vi oss over denn...og den slo ann til de grader... med litt forvirrende undring da bukkene skulle gjøre noe annet enn det de pleid...og glede over de nye vendingene i "eventyret" etter hvert som de oppsto men med gjennkjennende kjente fraser som dukket opp..

E
Elisabet – 27.11.2010

– Denne boka er barnas nye hit både hjemme og i barnehagen! Ikke minst digger vi voksne den! I løpet av noen uker var boka vi kjøpte til barnehagen helt slitt i kantene, og det var ikke pga dårlig kvalitet. Den ble lest og sett i mange ganger for dagen. I tillegg har historien blitt populær å dramatisere. Selv har jeg kjøpt flere i julegave og skjønner godt den er utsolgt! Nå venter vi i spenning på om det kommer lydbok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bukkene Bruse på badeland:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv