Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Charlie og den store glassheisen

Glassheis ute av kurs!
Willy Wonka er et geni når det gjelder sjokolade, men Charlie og familien hans tviler på Wonkas evner når det gjelder å styre en glassheis. I denne frittstående fortsettelsen av Charlie og sjokoladefabrikken har heisen kommet ut av kurs og er på vei ut i verdensrommet. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 1 virkedag
Glassheis ute av kurs!
Willy Wonka er et geni når det gjelder sjokolade, men Charlie og familien hans tviler på Wonkas evner når det gjelder å styre en glassheis. I denne frittstående fortsettelsen av Charlie og sjokoladefabrikken har heisen kommet ut av kurs og er på vei ut i verdensrommet. Klarer den oppfinnsomme eks-sjokoladefabrikkdirektøren å få dem tilbake til jorda?

Medlemsvurdering:
Denne boka starter akkurat den forrige slutta, og fortsetter det fantastiske eventyret om Charlie, familien hans og Willy Wonka. Denne boka er minst like morsom, og inneholder store mengder mer av Roald Dahls makabre humor enn den forrige. Den er allikevel ikke egentlig noe bedre. Historien er morsom, men kanskje noe i tynneste laget. Uansett hva du tror er ikke dette så negativ som det høres ut som, stort morsommere kunne ikke Charlie og Willy Wonka vært, og det er mye som er bra. Som helhet likte jeg denne boka bedre enn nummer en i serien. Anbefales fra min side!

Momma

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
168
ISBN
9788205509481
Utgave
6. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Charlie and the great glass elevator
Format
24 x 18 cm
Serie
Charlie Bucket 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

M
Mette – 11.05.2016

– Spennende og litt skummel - men veldig bra

C
C. – 28.12.2007

– Har du lest Charlie og sjokoladefabrikken? Denne er den fortsettelse av denne, men kan også leses på egen hånd. Om du har lest den første tror jeg likevel du vil bli litt skuffet. Selv leste jeg begge to på barneskolen og husker nedturen fra nummer en til to. Der nummer en sprudler i fantasi, virker denne boken mer konstruert og overdrevent. Jeg "kjøpte" ialfall ikke alt som skjedde med den vesle familien i glassheisen. Dette er ikke det dårligste av barnelitteratur, men når jeg snart er ferdig med å lese Charlie og sjokoladefabrikken for eldstemann, vil jeg ikke gå videre til den.

k
k. – 10.08.2005

– Dette er en super og vannvittig morsom bok som garantert vil treffe lesere i alle aldre. Her er Charlie igjen på ville eventyr sammen med Willy Wonka. Denne gangen ut i verdensrommet i en glassheis sammen med foreldre og besteforeldre. Jeg kan love at det blir en ellevill ferd. Roald Dahl skriver sinnsvakt morsomt, og har en fantasi som få kommer opp i mot. Dette kombinert med en blomstrende humor, og et fantastisk språk gjør bøkene hans til topp underholdning. Jeg koser meg fortsatt glugg i hjel med bøkene hans, og historiene om Charlie er absolutt i favorittsjiktet. Dette er en bok det er virkelig gøy å lese.

O
Onkel Oswald – 29.07.2005

– Syntes det er rart når en oppfølger er bedre enn en original, men jeg syntes det er slik med denne boka. Den er vissnok totalt uten moral og alt nyttig, men den er virkelig morsom. Det skal den ha! Her har man Roald Dahls makabre humor hele veien. Boka begynner akkurat der den første, 'Charlie og sjokkoladefabrikken', sluttet og handler om reisen med glassheisen. De reiser ut i verdensrommet og til en romstasjon. Boka er kanskje veldig enkel og ikke akkurat bra skrevet, men den er såpass morsom at det ikke er noe annet man klarer å tenke på enn å lese den ut, slik at man kan lese den på nytt.. Jeg vil anbefale alle å kjøpe den. Passer til alle mellom 5 og hundre år tror jeg!

M
Momma – 15.12.2004

– Denne boka starter akkurat den forrige slutta, og fortsetter det fantastiske eventyret om Charlie, familien hans og Willy Wonka. Denne boka er minst like morsom, og inneholder store mengder mer av Roald Dahls makabre humor enn den forrige. Den er allikevel ikke egentlig noe bedre. Historien er morsom, men kanskje noe i tynneste laget. Uansett hva du tror er ikke dette så negativ som det høres ut som, stort morsommere kunne ikke Charlie og Willy Wonka vært, og det er mye som er bra. Som helhet likte jeg denne boka bedre enn nummer en i serien. Anbefales fra min side!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Charlie og den store glassheisen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Villdyr

Håkon Marcus
Innbundet 
262,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv