Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den vesle vampyren og den store kjærligheten

Det virker som om alle rundt Anton er forelsket. På TV synger de bare om kjærlighet. Mor og far skal på teater for å se Romeo og Julie, verdens mest berømte kjærlighetspar. Anna (vampyr-søsteren til Rydiger) er forelsket - i Anton? Og den vesle vampyren Rydiger - han er så forelsket at han nesten ikke kan spise. Les mer

218,-

249,- Spar: 31,-

Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Det virker som om alle rundt Anton er forelsket. På TV synger de bare om kjærlighet. Mor og far skal på teater for å se Romeo og Julie, verdens mest berømte kjærlighetspar. Anna (vampyr-søsteren til Rydiger) er forelsket - i Anton? Og den vesle vampyren Rydiger - han er så forelsket at han nesten ikke kan spise. Det er litt av en bestevenn å ha! Anton er slett ikke fornøyd med situasjonen. Forelskede vampyrer er nemlig ikke de enkleste å være sammen med!

Medlemsvurdering:
De fleste kjenner til bøkene om den lille vampyren. I denne boken møter den 150 år gamle vampyren Olga, en jentevampyr. Det byr på mange forviklinger og morsomme situsjoner. Den vesle vampyren-bøkene er veldig lure å lese når man akkurat har lært seg å lese, eller som trening i læringsprossesen. Det som er ekstra bra er at disse bøkene er spennende, morsomme og lærerike om f.eks vennskap melllom forskjellige skapninger og man lærer også et og annet om vampyrer. Jeg vil i alle fall anbefale denne til alle som skal lære seg å lese, og de som ikke er så flinke til å lese enda. Det finnes 5 andre bøker i serien, og de er alle verdt å lese. Bilder i boken gjør det også enda bedre.

Sigri

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202809195
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Der kleine Vampir und die grosse Liebe
Serie
Den vesle vampyren 5

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

S
Sigri – 24.03.2006

– De fleste kjenner til bøkene om den lille vampyren. I denne boken møter den 150 år gamle vampyren Olga, en jentevampyr. Det byr på mange forviklinger og morsomme situsjoner. Den vesle vampyren-bøkene er veldig lure å lese når man akkurat har lært seg å lese, eller som trening i læringsprossesen. Det som er ekstra bra er at disse bøkene er spennende, morsomme og lærerike om f.eks vennskap melllom forskjellige skapninger og man lærer også et og annet om vampyrer. Jeg vil i alle fall anbefale denne til alle som skal lære seg å lese, og de som ikke er så flinke til å lese enda. Det finnes 5 andre bøker i serien, og de er alle verdt å lese. Bilder i boken gjør det også enda bedre.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den vesle vampyren og den store kjærligheten:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv