Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den vesle vampyren på reisefot

Verdens kjedeligste ferie! tenker Anton. Han gruer stil å bo en hel uke på en bondegård sammen med foreldrene sine. Men så får han en idé. Tenk om den vesle vampyren kunne være med! Jo, det vil Rydiger gjerne. Les mer

218,-

249,- Spar: 31,-

Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Verdens kjedeligste ferie! tenker Anton. Han gruer stil å bo en hel uke på en bondegård sammen med foreldrene sine. Men så får han en idé. Tenk om den vesle vampyren kunne være med! Jo, det vil Rydiger gjerne. Men en vampyr reiser ingen steder uten kista si, og Anton må vinne ut hvordan han skal frakte en vampyr og en kiste til bondegården uten at noen oppdager det.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202809188
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Der kleine Vampir verreist
Serie
Den vesle vampyren 3

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

S
Siasto – 17.08.2005

– Hvem sa at vampyrer trenger å skremme barn til døde? Det gjør de i alle fall ikke i denne boken. Skumle er de, ja, men de er det bare på en mildere og spennende måte. Derfor er dette en perfekt bok for leseklare barn som liker spenning. Den er ganske lettlest, men siden bokstavene er litt mindre enn f.eks hva de er i "Leseløve"-bøker, gir det en liten utfordring. Dette er en veldig spennede og morsom bok om "unge" vampyrer, som er på samme aldersnivå (men absolutt ikke samme alder!) som barna som leser det. Anbefales for de som nettopp har lært seg å lese og trengeer en liten utfordring fra "t renebøkene".

t
tonemor – 23.07.2005

– Stakkars Anton! Han skal på en ukes ferie til en bondegård i Klein-Oldenbüttel sammen med foreldrene sine, og det er noe som han absolutt ikke gleder seg til. På bondegården kommer det til å bli ulidelig kjedelig, tenker han... hvis ikkke.. kanskje han kan ta med seg vennen sin, den vesle vampyren Rydiger? Men hvordan skal det gå til? Hvordan skal Anton skjule det for foreldrene sine, og hvordan i all verden skal de to vennene greie å frakte med seg kista til Rydiger dit? Denne boka er morsom og underholdende, både da jeg leste den som lita jente og nå som 19-åring. Den er ikke helt like supergod som de to første, men absolutt lesbar likevel! Denne boka vil nok falle i smak hos folk i alle aldre, for her er det masse humor og artige illustrasjoner, og litt småspennende hele veien igjennom. Anbefales både til små og store! Nå gleder jeg meg til å lese videre om hvordan det går med Anton og Rydiger på bondegården!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den vesle vampyren på reisefot:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv