Det ble begått feil

; Stephan Pastis (Illustratør) ; Stian Omland (Oversetter)

Serie: Timmy Tabbe 1

Første bok om «detektiv» Timmy Tabbe i pocket.

Ta Timmy Tabbe,.den håpløse, latterlig selvsikre administrerende direktøren i det beste detektivbyrået i byen, kanskje til og med i hele landet. Les mer
Vår pris
169,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 169,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Første bok om «detektiv» Timmy Tabbe i pocket.

Ta Timmy Tabbe,.den håpløse, latterlig selvsikre administrerende direktøren i det beste detektivbyrået i byen, kanskje til og med i hele landet. Tilsett hans imponerende late kompanjong, en veldig stor isbjørn som heter Kjempe. Sleng oppi Tabbemobilen,.Segwayen til Timmys mamma, og så får du Kjempe Tabbe AS, et verdensomspennende selskap som garantert kommer til å gjøre Timmy så rik at moren ikke trenger å stresse med regningene lenger.
Men Timmys plan tar naturligvis ikke høyde for den 1,20 høye hunnkjønnspersonen hvis navn ikke skal nevnes. Og den tar ikke høyde for Rollo Tookus, som er så besatt av å komme inn på «Stanfurd» at han ikke klarer å gjennomføre et dødsenkelt spionoppdrag.
Selveste pingleforfatter Jeff Kinney sier: «Timmy Failure is a Winner!» Og sannelig er han ikke i ferd med å bli et sant fenomen i USA og resten av verden. Nå står Norge for tur!

Fakta