Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det ble begått feil

La oss få presentere 'detektiv' Timmy Tabbe, stjernen i årets MORSOMSTE nykommer, fra den bestselgende tegneserieskaperen Stephan Pastis.

Ta Timmy Tabbe . den håpløse, latterlig selvsikre administrerende direktøren i det beste detektivbyrået i byen, kanskje til og med i hele landet. Les mer

249,-
Nedlastbar lydbok
Ikke i salg
La oss få presentere 'detektiv' Timmy Tabbe, stjernen i årets MORSOMSTE nykommer, fra den bestselgende tegneserieskaperen Stephan Pastis.

Ta Timmy Tabbe . den håpløse, latterlig selvsikre administrerende direktøren i det beste detektivbyrået i byen, kanskje til og med i hele landet. Tilsett hans imponerende late kompanjong, en veldig stor isbjørn som heter Total. Sleng oppi Tabbemobilen . Segwayen til Timmys mamma . så får du Total Tabbe AS, et verdensomspennende selskap som garantert kommer til å gjøre Timmy så rik at moren ikke trenger å stresse med regningene lenger.

Men Timmys plan tar naturligvis ikke høyde for den 1,20 høye hunkjønnspersonen hvis navn ikke skal nevnes. Og den tar ikke høyde for Rollo Tookus, som er så besatt av å komme inn på «Stanfurd» at han ikke klarer å gjennomføre et dødsenkelt spionoppdrag.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242160959
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Mistakes were made
Serie
Timmy Tabbe 1

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

G
Grete Rynning Seip – 30.06.2016

– Både morsom og spennende på samme tid. Perfekt for barn som er vant til action. Flott bok for de som akkurat har lært å lese. Det blir aldri kjedelig, og passer for høytlesing også!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det ble begått feil:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv