Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Eddap Liks

Om hvordan Hoppy vant fru Silvers hjerte ved hjelp av litt magi og noen kålblader.
Hoppy bor alene. Det gjør fru Silver også, i leiligheten under ham. Hoppy elsker fru Silver, men fru Silver er bare opptatt av skilpadden sin, Alfie, og Hoppy er altfor sjenert til å fortelle henne om følelsene sine. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Sendes innen 1 virkedag
Om hvordan Hoppy vant fru Silvers hjerte ved hjelp av litt magi og noen kålblader.
Hoppy bor alene. Det gjør fru Silver også, i leiligheten under ham. Hoppy elsker fru Silver, men fru Silver er bare opptatt av skilpadden sin, Alfie, og Hoppy er altfor sjenert til å fortelle henne om følelsene sine. Men en morgen da fru Silver nevner hvor glad hun ville bli hvis bare Alfie kunne vokse seg bitte litt større, får Hoppy en forbløffende god idé! Du visste vel at veien til en kvinnes hjerte, går gjennom skilpadden hennes?

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
57
ISBN
9788205478190
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Esio Trot
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

I
Inger Tjaberg – 16.02.2017

– Den falt i smak hos barnebarnet. Anbefales.

a
avgangs09 – 27.09.2009

– Det er en ganske spesiell bok, med en handling som er litt morsom. Når det gjelder hvem boken passer for, synes jeg det er vanskelig å plassere den. Handlingen er morsom for små barn, men kanskje litt kjedelig for de litt eldre. Men samtidig er den helt grei for dem, og den er utrolig flott å lese når man er i begynnelsesfasen og skal lære seg å lese. Boken er lettlest og ikke for lang, og det er morsomt å lese med mange morsomme ord og skildringer. Så dette er absolutt en ypperlig bok for barn i mange aldre, og den er absolutt verd å lese.

O
Oswald – 21.10.2004

– En gammel mann er veldig forelsket i den eldre fruen som bor i leiligheten under seg, men han tør ikke spørre henne om hun føler det samme ovenfor han. Da hun en dag sier at hun ville gi hva som helst for at skillpadden skulle vokst litt fortere, slår den eldre mannen til. Han forteller henne om en trylleformel som vil få den til å vokse. Så kjøper han hundrevis av skillpadder i forkjellige størrelser, og bytter skillpadde hver når damen er på jobb. Denne boka er på mange måter en vel en av de få Roald Dahl bøkene som ikke er like gode for voksne som for barn. Denne her mangler den makabre humoren Roald Dahl er så altfor kjent for. Jeg mener ikke med det at du ikke kan lese den fordi du ikke er et barn, for jeg leste den det året jeg fylte 42, og syntes det var en ok bok. Sønnen min, som jeg leste den for derimot, syntes det var en av de beste bøkene noensinne. Det er vel som sagt det at den ikke passer til min aldersgruppe. Kjøp den om du har barn som liker å bli lest for, ellers bør du vike unna!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eddap Liks:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Gutt

Roald Dahl
Innbundet 
254,- 279,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
129,- 229,-

Dypfryst

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Logg inn

Handlekurv