Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Grisaldo

«Et mer grisete fotball-lag skal du lete lenge etter! Velkommen til den viltre fortellingen om «Grisaldo».»

nrk.no

Gjør deg klar for tidenes fotballkamp med Reven og Grisungen! Reven og Grisungen spiller fotball på Reveløkka. Men på stillingen 5-0 har Grisaldo fått nok av Bertil Fox og hans driblinger og scoringer og kjepphøye kommentarer. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Gjør deg klar for tidenes fotballkamp med Reven og Grisungen! Reven og Grisungen spiller fotball på Reveløkka. Men på stillingen 5-0 har Grisaldo fått nok av Bertil Fox og hans driblinger og scoringer og kjepphøye kommentarer. Han legger opp! Så hva skal Reven gjøre da, når Dåsemikkelfrøkna kommer og inviterer dem til fotballkamp på Kartongen Arena - hvor det er både tribuner og dommer og premier og til og med en helt ekte svenske? Det blir jo ikke helt det samme med den halvblinde Dåsemikkelbestemora på laget? Første kamp går skikkelig dårlig. Det ser ut til at Reven må ut og kjøpe spillere ... - Men du er jo Grisaldo! ropte Reven. - Du kan ikke GÅ midt i kampen! - JEG SKAL ALDRI SPILLE FOTBALL MER! skrek Grisungen. - Bare så du veit det! - Det skal du vel, det! ropte Reven. - Nei! hylte Grisungen. - Og i hvert fall ikke med deg! Din tiss og bæsj og promp!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202769635
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Serie
Reven og Grisungen

Lytt til utdrag

Anmeldelser

«Et mer grisete fotball-lag skal du lete lenge etter! Velkommen til den viltre fortellingen om «Grisaldo».»

Anne Cathrine Straume, nrk.no

«Reven og Grisungen melder overgang til romanformatet med stor suksess. (...) Dybvig er skikkelig god til å lage bittesmå figurer som likevel er utrolig uttrykksfulle. Han er rett og slett kongen av Dåsemikkeltegning! (...) Det er bare å konstatere at Reven og Grisungen på ingen måte lider av materialtretthet etter sine fjorten utgivelser. Tvert imot er det rom for ekstraomganger med Grisaldo og Bertil Fox.»

Mette Moe, Barnebokkritikk.no

«Elleville ordspill, artige betraktninger og et helt nytt syn på hva det vil si å være god i fotball.»

Ragnhild Malfang, Barnebokforum

«... en sjeldent vellykket fortelling om vennskap og det å skvære opp. Form og handling er ikke overraskende, men karakterbygging og konflikthåndtering - og ikke minst den elleville problemløsingen - gjør dette til stor litteratur for de minste.»

Periskop.no

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grisaldo:

Se flere

Logg inn

Handlekurv