Gutta i det enda større trehuset med 26 etasjer

; Terry Denton (Illustratør) ; Hege Mehren (Oversetter)

Serie: Gutta i trehuset 2

Bli med Andy og Terry opp i det enda større trehuset med 13 nye etasjer. De har fått en skøyebane til pingvinene, en arena for gjørmebryting, et anti-gravitasjonskammer, en meksikans rodeo-okse, en automatisk totoveringsmaskin, en iskrembutikk med 78 smaker og en robot kalt Edward Iskremhånd som servitør og dødens labyrint – en labyrint som er så komplisert at ingen noensinne har klart å komme seg ut igjen. Les mer

Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Bli med Andy og Terry opp i det enda større trehuset med 13 nye etasjer. De har fått en skøyebane til pingvinene, en arena for gjørmebryting, et anti-gravitasjonskammer, en meksikans rodeo-okse, en automatisk totoveringsmaskin, en iskrembutikk med 78 smaker og en robot kalt Edward Iskremhånd som servitør og dødens labyrint – en labyrint som er så komplisert at ingen noensinne har klart å komme seg ut igjen... vel, ikke ennå.

Hva venter du på? Bli med inn!Endelig er bøkene til Australias mest populære barnebokforfatter kommet på norsk!"Latterkrampe 77 ganger og er bare på side 99!"

Kristian, 12 år"Anarkistiske absurditeter på sitt beste! Vi kan ikke vente på neste bok."
Publishers Weekly


Fakta