Gutta i trehuset med 78 etasjer blir filmstjerner

; Terry Denton (Illustratør) ; Hege Mehren (Oversetter)

Serie: Gutta i trehuset 6

Trehuset til Terry og Andy har blitt 78 etasjer høyt, da en regissør banker på døra. Hollywood vil lage film om Gutta i trehuset! Det er bare én ulempe: De synes bare én av gutta er gode nok til å være med i filmen... Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Siste nytt: Hollywood kommer til trehuset!

Trehuset til Terry og Andy har blitt 78 etasjer høyt, da en regissør banker på døra. Hollywood vil lage film om Gutta i trehuset! Det er bare én ulempe: De synes bare én av gutta er gode nok til å være med i filmen ...

Både Andy og Terry gleder seg til å være med i en helt ekte Hollywood-film, men som vanlig i trehuset så går ikke alt som forventet.  «Dette er ikke en bok, det er en FILM!», sier regissøren . «Jeg trenger ingen fortellerstemme,» sier han. Og hva skal Andy gjøre da …?

Terry gjør entré
Det hjelper heller ikke at Terry kommer løpende inn på settet med buksebaken i full fyr, før han stuper ut i haibassenget. «Det der var gnistrende bra!», roper regissøren. Plutselig er det ikke rom for Andy i det hele tatt. Terry dumper ham til fordel for en gibbon-ape, og til og med alle Andy-klonene synes Terry er kulere enn Andy. Hvordan skal Andy ordne opp i flokene?

Mer ellevill humor fra Andy Griffiths og Terry Denton
Gutta i trehuset har millioner av fans i mange land. Ved hjelp av ellevill humor skaper de fantasieggende historier, som til forbløffelse og begeistring fra leserne, viser seg å gå opp til slutt. Bøkene er ganske tjukke, men ekstremt lettlest. Det gir god lesemotivasjon og sterk mestringsfølelse når man freser gjennom sidene – kun avbrutt av en og annen latterkrampe. God lesning!

Fakta