Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hubert og flekken

Hubert er tilbake! Nye illustrasjoner, enda mer sjarmerende.
Første bok i nyutgivelsen av den populære serien om Hubert, gutten som vil så godt, men alltid ender opp i trøbbel!

Hubert er på vei til skolen da han møter en liten valp. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Sendes innen 1 virkedag
Hubert er tilbake! Nye illustrasjoner, enda mer sjarmerende.
Første bok i nyutgivelsen av den populære serien om Hubert, gutten som vil så godt, men alltid ender opp i trøbbel!

Hubert er på vei til skolen da han møter en liten valp. Ikke før har han løftet opp valpen for å kose med den, så kjenner han den varme, våte følelsen: valpen har tisset på ham - akkurat der! Hva skal han gjøre? Det er for sent å snu og gå hjem, noen har sett ham alt. Han kommer for sent til timen med strenge lærer Nilsen,og fra hans inntreden i klasserommet er det bare å slippe latteren løs.

Hvordan skal Hubert komme seg gjennom skoledagen!

Medlemsvurdering:
Boka er kjempe morsom og humoristisk. Den handler om en gutt som heter Hubert. Hubert skal til skolen og så møter han på en søt liten hund, men så tisser hunden på Hubert så han får en flekk på buksa. Flekken er ikke hvor som helst på buksa, nei, for den er nemelig midt i skrittet. Hubert kunne jo ikke gå på skolen sånn, men kanskje hvis han løp fort så ville flekken tørke. Men så kommer Veronika, da skynter Hubert seg å bøye seg ned for å knyter skolissene. Hvis Hubert sittert vanlig ved pulten sin på skolen, så kommer alle til å se flekken. Så han må finne en ny måte og sitte på. Tror du at han klarer det? Denne boka passer for alle mellom 7 til 10 år. Anbefales på det sterkeste.

Linn

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
59
ISBN
9788205421448
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
22 x 15 cm
Serie
Hubert 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

L
Linn – 31.03.2006

– Boka er kjempe morsom og humoristisk. Den handler om en gutt som heter Hubert. Hubert skal til skolen og så møter han på en søt liten hund, men så tisser hunden på Hubert så han får en flekk på buksa. Flekken er ikke hvor som helst på buksa, nei, for den er nemelig midt i skrittet. Hubert kunne jo ikke gå på skolen sånn, men kanskje hvis han løp fort så ville flekken tørke. Men så kommer Veronika, da skynter Hubert seg å bøye seg ned for å knyter skolissene. Hvis Hubert sittert vanlig ved pulten sin på skolen, så kommer alle til å se flekken. Så han må finne en ny måte og sitte på. Tror du at han klarer det? Denne boka passer for alle mellom 7 til 10 år. Anbefales på det sterkeste.

l
lilja – 04.12.2004

– Flekken er ei lita artig og lettlest bok for dei yngre. Boka handlar om Hubert som er uheldig nok til at ein kosete kvalp tissar på han akkurat midt der framme på buksa. Resten av boka går ut på at stakkars Hubert prøver å komme seg gjennom skuledagen utan at nokon ser flekken på buksa hans, og trur han har tissa på seg. Slik oppstår ein serie urkomiske situasjonar, som for oss eldre kan virke litt urealistiske, men som får barn til å bryte ut i latter. Det finst ingen grenser for oppfinnsomheten til Arne Svingen i denne boka. Måtane Hubert prøver å redde seg gjennom skuledagen på er så morosame at denne boka bør du nesten lese uansett alder (dersom du er litt barnslig), sidan den er så lettlest at det vil ikkje ta deg så masse tid.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hubert og flekken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tre lys
99,-

Tre lys

Claire Keegan
Innbundet 
99,- 299,-
Havgapet
149,-

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
149,- 249,-
 
Rovhjerte
99,-

Rovhjerte

Ulrika Rolfsdotter
Paperback 
99,- 199,-
 

Hai!

Henning Røed
Innbundet 
172,- 189,-
 
Slutten
99,-

Slutten

Mats Strandberg
Innbundet 
99,- 349,-
 

Orkanen

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
272,- 299,-
 
Roar
179,-

Roar

Jørn H. Hurum
Innbundet 
179,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv