Ingenting-ekspressen - Bjørn Ingvaldsen

Ingenting-ekspressen

; Camilla Belsvik (Oppleser)

Gamle tog og dresiner, sære kokker med ville skrøner. Møt dem på Ingenting.ekspressen. Dørene lukkes! Forfatteren bak den velkjente, vandrende katastrofen Espen Herbert har skrevet en morsom og sprø ny bok. Les mer
Vår pris
199,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 199,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Gamle tog og dresiner, sære kokker med ville skrøner. Møt dem på Ingenting.ekspressen. Dørene lukkes! Forfatteren bak den velkjente, vandrende katastrofen Espen Herbert har skrevet en morsom og sprø ny bok. Atter en gang lar han fantasien løpe løpsk. Belinda og lillebroren Leonard, eller Bella og Leo, som de helst vil kalles, er påferie hos farens onkel og tante på en nedlagt jernbanestasjon. Her skjer det mystiske ting. Om natten forsvinner onkel Birger inn i en tunnel og blir borte flere dager av gangen. Hva er det han ikke forteller?
Beskrivelse:

En ferie hos slektninger kan noen ganger bli mer spennende enn du liker å tenke på. I hvert fall hvis slektningene bor på en nedlagt jernbanestasjon, like ved en dal ingen vet om. Nesten ingen, i hvert fall. Bella og Leo oppdager at de er midt oppe i striden om hvem som skal eie dalen.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205558083
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger