Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Konglesugeren

Reven gjør rent i hiet og strever med et skittent teppe. Grisungen hjelper til med å riste, men teppet blir bare verre. Da får de vite at fjompenissen Papp har skaffet seg en kraftig konglesuger.

Men Papp vil ikke låne bort konglesugeren, og Reven og Grisungen må finne fram sine beste triks for å få tak i vidundermaskinen. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Reven gjør rent i hiet og strever med et skittent teppe. Grisungen hjelper til med å riste, men teppet blir bare verre. Da får de vite at fjompenissen Papp har skaffet seg en kraftig konglesuger.

Men Papp vil ikke låne bort konglesugeren, og Reven og Grisungen må finne fram sine beste triks for å få tak i vidundermaskinen.

Medlemsvurdering:
Jeg og fireåringen lo oss skakke av denne boka! Det er en historie om reven og grisungen, som tre andre bøker fra de samme forfatterne. Her skal de gå til anskaffelse av en konglesuger for å rydde opp i revehuset. Men den eneste som har det er fjompenissen som lukter pepper når han blir sint, og han vil ikke gi den bort. De lager en listig plan for å lure den av ham, og det er bare så fornøyelig. Grisungen må kles ut som Ole Busk fra Danmark, fjompenissen må lures til å tro at han trenger sugekort for å kunne ha konglesugeren, han skjønner ikke dansk........... Sånn fortsetter denne herlig absurde boka, med stor humor for både liten og stor. I tillegg er illustrasjonene artige. Og "ko du so gube no" er blitt favorittuttrykk for tiden.... Må leses!!

MM

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202296797
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Serie
Reven og Grisungen

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

e
ella – 08.09.2008

– "Konglesugeren" er en morsom bok for barn. Vi møter reven og grisen. Knaskefuglene forteller dem at fjompenissen Papp har en konglesuger som han suger kongler med. Den kan vel også brukes til å støvsuge mitt hårete teppe med, mener reven, og sammen med grisen går de for å spørre. Papp vil for all del ikke låne konglesugeren bort, men innrømmer samtidig at han burde hatt dansk sugesertifikat for å beholde den. Da får reven en idé, og sammen med grisen prøver de å lure fjomenissen. Om de lykkes kan du høre selv ... Boken har morsomme, litt 'barnslige' tegninger, og dette går man glipp av i lydboken. Men fortellingen er veldig morsom, oppfinnsom og fin å høre på.

M
MM – 15.10.2004

– Jeg og fireåringen lo oss skakke av denne boka! Det er en historie om reven og grisungen, som tre andre bøker fra de samme forfatterne. Her skal de gå til anskaffelse av en konglesuger for å rydde opp i revehuset. Men den eneste som har det er fjompenissen som lukter pepper når han blir sint, og han vil ikke gi den bort. De lager en listig plan for å lure den av ham, og det er bare så fornøyelig. Grisungen må kles ut som Ole Busk fra Danmark, fjompenissen må lures til å tro at han trenger sugekort for å kunne ha konglesugeren, han skjønner ikke dansk........... Sånn fortsetter denne herlig absurde boka, med stor humor for både liten og stor. I tillegg er illustrasjonene artige. Og "ko du so gube no" er blitt favorittuttrykk for tiden.... Må leses!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Konglesugeren:

Grisaldo

Bjørn F. Rørvik
Innbundet 
262,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv